Arkadaşlar öncelikle yanlış yerde açtıysam özür dilerim yetkili biri taşırsa sevinirim. Şimdi sorunumu anlatmak istiyorum. Ben Rigor Z oyuncusuyum, arkadaşlarım 90-100 fps alırken ben onlarınkinden daha iyi bi ekran kartıyla 60-70 fps alıyorum. Bunun nedenini bazı denemeler sonucu buldum, oyun amd ekran kartıyla değil entegre olan nvidia ekran kartıyla çalışıyor. Ne yaptıysam amd'yi devreye sokamadım.
Denediğim Çözümler :
Acc'den yüksek performans ayarını seçtim.
Nvidia ekran kartını denetim masasından devre dışı bıraktım.
Not: Denetim masasından devre dışı bırakınca oyun açılmadı.
Oyunu AMD kart ile açtığınıza eminseniz yapacak bir şey yok. Sürücünüz güncel değil ise güncellemenizde fayda var.
Sisteminiz hakkında tam bilgiye sahip olun derim
Oyunu AMD kart ile açtığınıza eminseniz yapacak bir şey yok. Sürücünüz güncel değil ise güncellemenizde fayda var.
Sisteminiz hakkında tam bilgiye sahip olun derim
Değiştirilebilir grafik ayarlarından oyunun EXE dosysanı yükek performans olarak seçiyormusun ? Şarj takılı ve güç ayarları yüksek performans olarak seçilimi ? Intel sürücünüz güncel olmayabilir. Bilgisayarınızın tam modeli nedir ?
Aynı sorunu yaşıyorum yardım eder misin? Bana da W10 Pro 64 bit format attım. Driverları sadece sitesindeki model ile arama yerinden arayıp sadece ordakileri indirdim. Performans için falan ayarlı hepsi. R7 M440 ekran kartı var. R5 + A8 7410 idi sanırım. Öyle de APU işlemci var.