Moithra Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, AMD ekran kartım var. DisplayPort'ta sanki biraz daha input lag yapıyor gibi. HDMI ile denediğimde daha smooth geldi fakat VRR teknolojisi sanki FreeSync teknolojisi gibi değil. VRR açık olmasına rağmen anlık drop yiyorum.
Arkadaşlar, AMD ekran kartım var. DisplayPort'ta sanki biraz daha input lag yapıyor gibi. HDMI ile denediğimde daha smooth geldi fakat VRR teknolojisi sanki FreeSync teknolojisi gibi değil. VRR açık olmasına rağmen anlık drop yiyorum.
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 23 Ağustos 2022 #2 DP Her zaman daha iyidir.
AdemKnt Kilopat Katılım 18 Temmuz 2017 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 Intel® Core™ i7-3770K 4.4 Ghz RTX 2060 6GB DDR3 8X2 2400Mhz Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #3 Aralarında 8k görüntü aktarımı haricinde hiçbir fark olmamalı. Farklı bir kablo ile deneyiniz. Eksiğimiz var sanırım Recep bey tamamlasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aralarında 8k görüntü aktarımı haricinde hiçbir fark olmamalı. Farklı bir kablo ile deneyiniz. Eksiğimiz var sanırım Recep bey tamamlasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et