AMD ekran kartı driver sürümü nasıl düşürülür?

RX 6600 ekran kartım var ve 24.7.1 sürümüne geçtim ama oyunlarda takılma oluyor ve sürüm düşürmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Yeni geçtiğiniz için normal eğer 3 4 maç sonrasında bile devam ediyorsa yerinizde olsam yine de eski sürüme geçmez siler aynısını yüklerdim.

Yeni geçtiğiniz için normal eğer 3 4 maç sonrasında bile devam ediyorsa yerinizde olsam yine de eski sürüme geçmez siler aynısını yüklerdim.

Bende bilemedim ama Valorant'ta olmadık yerde drop yemek kötü oluyor

Hocam sağ olun hangi sürüme geçmem daha iyi olur 24.6.1 de aynı şekildeydi ama 24.5.1 iyiydi
24.6.1 ve 24.7.1'de Battlefield 2042'de fps drop ve DirectX hatası aldığım için 24.5.1'e geri döndüm ve bende gayet stabil çalışıyor.

24.6.1 ve 24.7.1'de Battlefield 2042'de FPS düşmesi ve DirectX hatası aldığım için 24.5.1'e geri döndüm ve bende gayet stabil çalışıyor.

Peki hocam ben DDU ile ekran kartını silmek istemiyorum yapamam falan diye direkt indirip kursam sıkıntı çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…