Y YunusYazgan Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar benim sistemimde bir sorun var ekran kartı driverlarını yükleyince bilgisayar bu hatayı veriyor çözümü nedir? Sistemim: A6-3420M APU. AMD Radeon HD 6520G. 4 GB RAM. Hata VIDEO_TDR_FAILURE ATİKMPAG.SYS.
Merhaba arkadaşlar benim sistemimde bir sorun var ekran kartı driverlarını yükleyince bilgisayar bu hatayı veriyor çözümü nedir? Sistemim: A6-3420M APU. AMD Radeon HD 6520G. 4 GB RAM. Hata VIDEO_TDR_FAILURE ATİKMPAG.SYS.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #2 Ekran kartının suyunu çıkartana kadar kullanmak istiyorsun galiba, sürücüsü yüklenen donanım sürücüsü yüklerken hata veriyorsa arızalıdır. AMD Radeon HD 6520G IGP Specs AMD Sumo, 400 MHz, 320 Cores, 16 TMUs, 8 ROPs www.techpowerup.com Artı 0 Eksi
Ekran kartının suyunu çıkartana kadar kullanmak istiyorsun galiba, sürücüsü yüklenen donanım sürücüsü yüklerken hata veriyorsa arızalıdır. AMD Radeon HD 6520G IGP Specs AMD Sumo, 400 MHz, 320 Cores, 16 TMUs, 8 ROPs www.techpowerup.com
KS KS Y YunusYazgan Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2020 #3 Dostum 2 hafta önceye kadar hiçbir şey yoktu dünden beri böyle yapıyor. Artı 0 Eksi
F4TİH Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC işinde uzman 16 Ocak 2020 #4 YunusYazgan dedi: Dostum 2 hafta önceye kadar hiçbir şey yoktu dünden beri böyle yapıyor Genişletmek için tıkla... PC açıldığında driver'ı silmeyi denermisin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Artı 0 Eksi
YunusYazgan dedi: Dostum 2 hafta önceye kadar hiçbir şey yoktu dünden beri böyle yapıyor Genişletmek için tıkla... PC açıldığında driver'ı silmeyi denermisin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #5 Demek ki 2 hafta önceye kadar arızalı değilmiş, şuanda arızalı, istersen farklı bir bilgisayarda dene sonucu gör. Artı 0 Eksi
Demek ki 2 hafta önceye kadar arızalı değilmiş, şuanda arızalı, istersen farklı bir bilgisayarda dene sonucu gör.
KS KS Y YunusYazgan Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2020 #6 F4TİH dedi: PC açıldığında driver'ı silmeyi denermisin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Sildiğim zaman açılıyor ama ekran çözünürlüğü çok düşük oluyor ve hiçbir oyuna giremiyorum. MayCrasH dedi: Demek ki 2 hafta önceye kadar arızalı değilmiş, şuanda arızalı, istersen farklı bir bilgisayarda dene sonucu gör. Genişletmek için tıkla... Şuanda başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok ama cevapın teşekkürler Artı 0 Eksi
F4TİH dedi: PC açıldığında driver'ı silmeyi denermisin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Sildiğim zaman açılıyor ama ekran çözünürlüğü çok düşük oluyor ve hiçbir oyuna giremiyorum. MayCrasH dedi: Demek ki 2 hafta önceye kadar arızalı değilmiş, şuanda arızalı, istersen farklı bir bilgisayarda dene sonucu gör. Genişletmek için tıkla... Şuanda başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok ama cevapın teşekkürler
iremdgn Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Şubat 2021 #7 F4TİH dedi: PC açıldığında driver'ı silmeyi denermisin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Driver nereden siliniyor? Yardımcı olun lütfen. F4TİH dedi: PC açıldığında Driver'ı silmeyi dener misin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü yardımcı olur musunuz? Format atınca düzeldi mi? Bilgisayarımdaki bütün dosyalarım silinecek mi yani? Artı 0 Eksi
F4TİH dedi: PC açıldığında driver'ı silmeyi denermisin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Driver nereden siliniyor? Yardımcı olun lütfen. F4TİH dedi: PC açıldığında Driver'ı silmeyi dener misin nasıl sileceğini bilmiyorsan tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü yardımcı olur musunuz? Format atınca düzeldi mi? Bilgisayarımdaki bütün dosyalarım silinecek mi yani?