Çözüldü AMD ekran kartı driveri çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AYATES

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı driverim çok sık, günde birkaç defa çöküyor. Ne yapsam bilmiyorum YouTube'da çözüm bulamadım, yardımcı olan kimse yok :(

AMD Driver Çöküş.PNG

Hataya göre doğru driverı indirmiyorsunuz durduk yere mi oluyor bu eğer durduk yere oluyorsa şunu indirmeyi deneyin.
Driver sürümünü son sürüm ve whql olarak indiriyorum. Dün yeniden yüklemiştim oyun oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve bugün driver çökmüştü çok sık karşılaşıyorum bunla.

Zaten linkteki sürümü kullanıyordum

Ekran kartı driverim çok sık, günde birkaç defa çöküyor. Ne yapsam bilmiyorum YouTube'da çözüm bulamadım, yardımcı olan kimse yok :(

Eki Görüntüle 2286446
Umarım bulursunuz hocam çözümünü. Her ne denediysem olmadı, düzelmedi şu illet. Ama çözebilceğin yöntemleri söyleyebilirim DDU kullanarak ekran kartı driverını silip en güncel veya stabil bir sürüme kurabilirsin, BIOS güncelleyebilirsin eğer güncel değilse, Windows Update kapatabilirsin ki bir sürü yöntemi var Youtube`de. Ben çözemedim artık çığrından çıktı ama sen çözebilirsin belki.

Driver sürümünü son sürüm ve WHQL olarak indiriyorum. Dün yeniden yüklemiştim oyun oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve bugün driver çökmüştü çok sık karşılaşıyorum bununla.

Zaten linkteki sürümü kullanıyordum.

Aygıt Yöneticisi'nden bakar mısınız ekran kartının yanında ünlem gibi bir şey var mı?

Umarım bulursunuz hocam çözümünü. Her ne denediysem olmadı, düzelmedi şu illet. Ama çözebilceğin yöntemleri söyleyebilirim DDU kullanarak ekran kartı driverını silip en güncel veya stabil bir sürüme kurabilirsin, BIOS güncelleyebilirsin eğer güncel değilse, Windows Update kapatabilirsin ki bir sürü yöntemi var Youtube`de. Ben çözemedim artık çığrından çıktı ama sen çözebilirsin belki.
Dediklerinizi bende defalarca denedim, olmadı ama.

Eki Görüntüle 2286446

RX 550'yi satıp 2. el 1050 filan bakmanızı öneririm.Bu yaşadıgınızın maalesef kesin çözümü mevcut değil.Sürüm sürüm gezip stabil bulana kadar uğraşacaksınız ya da benim dedigim gibi en mantıklı olarak kart değişeceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı