AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Ekran kartı driverim çok sık, günde birkaç defa çöküyor. Ne yapsam bilmiyorum YouTube'da çözüm bulamadım, yardımcı olan kimse yok
Ekran kartı driverim çok sık, günde birkaç defa çöküyor. Ne yapsam bilmiyorum YouTube'da çözüm bulamadım, yardımcı olan kimse yok
Çözüm ATTILA453 17 Ağustos 2024 AYATES dedi: Bulamadım nereden indireceğimi (kızdığınızı biliyorum) Genişletmek için tıkla... Niye kızayım hocam şu linkten link Click for Windows'a tıklayıp indirebilirsiniz.
AYATES dedi: Bulamadım nereden indireceğimi (kızdığınızı biliyorum) Genişletmek için tıkla... Niye kızayım hocam şu linkten link Click for Windows'a tıklayıp indirebilirsiniz.
KS KS AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #31 ATTILA453 dedi: Rica ederim çözüldü mü sorun eski drivera geçerek? Genişletmek için tıkla... Test ediyorum, sizi haberdar ederim. AYATES dedi: Test ediyorum, sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... Sürümden gayet memnunum, kayda değer bir şekilde fps artışı oldu iyi günler dilerim Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Rica ederim çözüldü mü sorun eski drivera geçerek? Genişletmek için tıkla... Test ediyorum, sizi haberdar ederim. AYATES dedi: Test ediyorum, sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... Sürümden gayet memnunum, kayda değer bir şekilde fps artışı oldu iyi günler dilerim
Wigex Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #32 AYATES dedi: Test ediyorum, sizi haberdar ederim. Sürümden gayet memnunum, kayda değer bir şekilde fps artışı oldu iyi günler dilerim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam deniyorum ben de o zaman. Artı 0 Eksi
AYATES dedi: Test ediyorum, sizi haberdar ederim. Sürümden gayet memnunum, kayda değer bir şekilde fps artışı oldu iyi günler dilerim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam deniyorum ben de o zaman.
KS KS AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #33 Wigex dedi: Hayırlı olsun hocam deniyorum ben de o zaman. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin Artı 0 Eksi