1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 6 Ağustos 2020 #11 Kuzey parmaksızoğlu dedi: Ama ilk başda AMD'den kurdum şimdi ASUS'dan kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli modda eski Driver'ı kaldırın ve ASUS'un sitesinden indirdiğiniz Driver'ı normal modda kurun.
Kuzey parmaksızoğlu dedi: Ama ilk başda AMD'den kurdum şimdi ASUS'dan kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli modda eski Driver'ı kaldırın ve ASUS'un sitesinden indirdiğiniz Driver'ı normal modda kurun.
Niko.Bellic Centipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 26 Yer Liberty City Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #12 Kuzey parmaksızoğlu dedi: Ama ilk başda AMD'den kurdum şimdi ASUS'dan kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eski driverı silip daha sonra Asus'un driverını kurarsanız bir sıkıntı çıkmaz.
Kuzey parmaksızoğlu dedi: Ama ilk başda AMD'den kurdum şimdi ASUS'dan kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eski driverı silip daha sonra Asus'un driverını kurarsanız bir sıkıntı çıkmaz.
Kuzey parmaksızoğlu Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 28 6 Ağustos 2020 #13 Niko.Bellic dedi: Eski driverı silip daha sonra Asus'un driverını kurarsanız bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Eski driverı nasıl sileblirim
Niko.Bellic dedi: Eski driverı silip daha sonra Asus'un driverını kurarsanız bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Eski driverı nasıl sileblirim
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 6 Ağustos 2020 #14 Kuzey parmaksızoğlu dedi: Eski Driver'ı nasıl sileblirim? Genişletmek için tıkla... Kurulumda otomatik siliyor.
Kuzey parmaksızoğlu dedi: Eski Driver'ı nasıl sileblirim? Genişletmek için tıkla... Kurulumda otomatik siliyor.