AMD ekran kartı Driver'ları nasıldır?

ardaaycicek

Hectopat
Arkadaşlar selam. 5700XT almayı düşünüyorum. Bu ekran kartının Driver'ı var mı acaba ve bu Driver kulanışlı mı? NVIDIA mı alsam AMD mi bilemedim bu Driver yüzünden. NVIDIA'nınki çok kullanışlı kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver diye programları diyorsan eğer AMD'nin Radeon Software daha güzel ama ekran kartları problemli Driver'lar sorunlu yavaş yavaş çözüyorlar sorunları ama bitmek bilmiyor maddi imkanın varsa NVIDIA al yoksa eğer 5700 XT işini görür birkaç ay kullanınca sorunları çözme konusunda usta olursun zaten.

Ekran kartının sürücüsü olmaz, markanın sürücüsü olur. Üretici firma AMD olduğuna göre tabii ki var.
AMD'nin sürücüsü kötü diyenlere aldırış etme, ben 2.5 yıldır AMD kullanıyorum ve birkaç kez sorun yaşadım geresinde hep memnun kaldım.

Tartışma yaratmaya gerek yok forumda arat AMD ekran kartı sorunları 5700 XT sorunları gibi görürsün iyi sosyaller.

Ben tartışma yaratmak için yazmıyorum siz genelleme yapıyorsunuz ve yaptığınız genelleme içerisinde şu anki sorunsuz kullandığım Driver'da yer alıyor, bunun için yazmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…