AMD ekran kartı güncellemesi sonrası sistem siyah ekranda kalıyor

Salih2435

Yoctopat
Resmi driverdan ekran kartı güncellemesi yapıp restart attığımda PC siyah ekranda kaldı ve EZ Debug LED'i sabit beyaz yanıyor. Anakartım MSI H410M-B Pro. Uzun zamandır driver güncellemesi yapmadığım için birkaç tanesini aynı anda yapıp bozulmuş olabilir mi? Yanan LED'in hangi donanıma ait olduğunu bilmiyorum, yanan LED'in yerinin resmini attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi driverdan ekran kartı güncellemesi yapıp restart attığımda PC siyah ekranda kaldı ve EZ Debug LED'i sabit beyaz yanıyor. Anakartım MSI H410M-B Pro. Uzun zamandır driver güncellemesi yapmadığım için birkaç tanesini aynı anda yapıp bozulmuş olabilir mi? Yanan LED'in hangi donanıma ait olduğunu bilmiyorum, yanan LED'in yerinin resmini attım.
Geçmiş olsun. NVIDIA/AMD fark etmeksizin ekran kartı güncellemeleri siyah ekranlara yol açabiliyor. Bilgisayarı bir kaç kez güç tuşu ile kapatıp açın. Kurtarma ekranına gelince sorun giderden başlangıç ayarlarını değiştire basıp güvenli moda girin ve DDU ile sürücüyü temizleyin. Kendim de yaşadım. Ama bende güvenli moda girmeye çalışınca boot ekranında donup kalıyordu ve giremiyordum. Çareyi format atmakta bulmuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. NVIDIA/AMD fark etmeksizin ekran kartı güncellemeleri siyah ekranlara yol açabiliyor. Bilgisayarı birkaç kez güç tuşu ile kapatıp açın. Kurtarma ekranına gelince sorun giderden başlangıç ayarlarını değiştire basıp güvenli moda girin ve DDU ile sürücüyü temizleyin. Kendim de yaşadım. Ama bende güvenli moda girmeye çalışınca boot ekranında donup kalıyordu ve giremiyordum. Çareyi format atmakta bulmuştum.

Teşekkürler, BIOS pilini çıkarıp bekledim ancak statik elektriği almayı unuttum. Sistem şu anda çalışıyor ancak BIOS da re size bar ı açtığımda farklı ayarlar da değişiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250421-121059_Discord.jpg
    Screenshot_20250421-121059_Discord.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkürler, BIOS pilini çıkarıp bekledim ancak statik elektriği almayı unuttum. Sistem şu anda çalışıyor ancak BIOS da re size bar ı açtığımda farklı ayarlar da değişiyor.
Hocam BIOS değil kurtarma ekranına gireceksiniz. Format USB'si varsa o da sizi kurtarma ekranına sokar. 4-5 kez kapat aç yapın bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup. En sonun da kurtarma gelmesi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı