T Tiginz Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #1 Arkadaşlar masaüstüne ters tık Grafik Özellikleri yaptığımda hata alıyorum. Ekran kartı driverım güncel. Bu hatayı alıyorum. Hata Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
Arkadaşlar masaüstüne ters tık Grafik Özellikleri yaptığımda hata alıyorum. Ekran kartı driverım güncel. Bu hatayı alıyorum. Hata
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 16 Mart 2014 #2 Sistem özelliklerini yazmamışsnız. Grafik kartınızın modeli nedir?
T Tiginz Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #3 İbrahim Yıldırım dedi: Sistem özelliklerini yazmamışsnız. Grafik kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Buyrun, teşekkürler ilginiz için AMD A10 - 4600M - Radeon HD Graphics 2 GB Ekran Kartı - 8 GB Ram - AMD Radeon HD 7660G + 7600M Dual Graphics (2.3 Ghz) Cevap bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
İbrahim Yıldırım dedi: Sistem özelliklerini yazmamışsnız. Grafik kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Buyrun, teşekkürler ilginiz için AMD A10 - 4600M - Radeon HD Graphics 2 GB Ekran Kartı - 8 GB Ram - AMD Radeon HD 7660G + 7600M Dual Graphics (2.3 Ghz) Cevap bekliyorum
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 16 Mart 2014 #4 Harici grafik kartın etkin mi?
T Tiginz Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #5 İbrahim Yıldırım dedi: Harici grafik kartın etkin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil sanırım emin değilim :/
İbrahim Yıldırım dedi: Harici grafik kartın etkin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil sanırım emin değilim :/
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 16 Mart 2014 #6 Şu an harici grafik kartını kullanmıyor. Harici grafik kartını kullanıma açınca bu hatayı almazsın.
T Tiginz Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #7 İbrahim Yıldırım dedi: Şu an harici grafik kartını kullanmıyor. Harici grafik kartını kullanıma açınca bu hatayı almazsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba ? Yardımcı olabilecek kimse yok mu harici grafik kartını kullanıma nasıl açarım ? Hocam madem yardım etmeyeceksiniz niye uğraştırıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2014
İbrahim Yıldırım dedi: Şu an harici grafik kartını kullanmıyor. Harici grafik kartını kullanıma açınca bu hatayı almazsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba ? Yardımcı olabilecek kimse yok mu harici grafik kartını kullanıma nasıl açarım ? Hocam madem yardım etmeyeceksiniz niye uğraştırıyorsunuz.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 17 Mart 2014 #8 Nasıl bu hale geldi birşey söylemiyorsun. Bakmadan görmeden nasıl yorum yapayım. Birazda siz yardımcı olun.
Nasıl bu hale geldi birşey söylemiyorsun. Bakmadan görmeden nasıl yorum yapayım. Birazda siz yardımcı olun.
T Tiginz Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #9 Hocam bilgim yok pek affınıza sığınarak soruyorum yapmam gereken aşamalar nedir benden ne istiyorsunuz ?
Hocam bilgim yok pek affınıza sığınarak soruyorum yapmam gereken aşamalar nedir benden ne istiyorsunuz ?
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 17 Mart 2014 #10 Doğru driver yüklediğinden emin misin?