Merhaba arkadaşlar, başlıkta dediğim gibi ekran kartı modelimi nasıl öğrenirim? Aygıt yöneticisinde AMD Radeon HD 7600M series yazıyor fakat tam modelini bilmiyorum ve driver yükleyeceğim. AMD Radeon HD 7650,7670 gibi driverlar var fakat bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar, başlıkta dediğim gibi ekran kartı modelimi nasıl öğrenirim? Aygıt yöneticisinde AMD Radeon HD 7600M series yazıyor fakat tam modelini bilmiyorum ve driver yükleyeceğim. AMD Radeon HD 7650,7670 gibi driverlar var fakat bilmiyorum.
Belirttiğin gibi ekran kartın AMD Radeon HD 7600M ise link; AMD Radeon HD 7600M drivers
Bazı AMD sürücüleri pek yaygın olmuyor ve bu linki test etmedim. Windows 10 yada üstü kullanıyorsan ve driver bulamıyorsan kendisi yüklediğinden dolayı çok kafa yormana gerek yok.