G gurkang4 Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 895 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #1 RAM Kingston Fury Beast 8GB 3600MHz CL17 x2 Ekran kartı XFX Swift AMD Radeon 6800XT Anakart Gigabyte b550 s2h İşlemci Ryzen 5 5600X AMD Ekran kartı sürücüm hata veriyor. Çok büyük bir sorun değil, sürücüyü kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor. Buna neden olan şey nedir? (AMD Radeon 6800XT) Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 255,9 KB · Görüntüleme: 92
AMD Ekran kartı sürücüm hata veriyor. Çok büyük bir sorun değil, sürücüyü kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor. Buna neden olan şey nedir? (AMD Radeon 6800XT)
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.245 Makaleler 3 Çözümler 195 23 Ağustos 2022 #2 Windows Update'in kendi sürücülerini kurması yüzünden oluyor. Güncellemeleri kapatarak çözdüm ben.
Caginks Megapat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 gurkang4 dedi: AMD Ekran kartı sürücüm hata veriyor. Çok büyük bir sorun değil, sürücüyü kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor. Buna neden olan şey nedir? (AMD Radeon 6800XT) Genişletmek için tıkla... Merhaba,bu sisteme çok benzer bir sistem topladım fakat oyunlarda hata vermeden kapanma ve ya amd ekran kartı hatası alma şeklinde sorunlar yaşıyorum bu sorunlarla karşılaştırnız mı?
gurkang4 dedi: AMD Ekran kartı sürücüm hata veriyor. Çok büyük bir sorun değil, sürücüyü kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor. Buna neden olan şey nedir? (AMD Radeon 6800XT) Genişletmek için tıkla... Merhaba,bu sisteme çok benzer bir sistem topladım fakat oyunlarda hata vermeden kapanma ve ya amd ekran kartı hatası alma şeklinde sorunlar yaşıyorum bu sorunlarla karşılaştırnız mı?