AMD Ekran Kartı Sürücüleri Hakkında

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Arkadaşlar sürücü sorunları furyası almış başını gidiyor.

Sürücü sorunları isteğe bağlı yüklenen sürücülerde oluyor. Örneğin 20.7.2 sürücüsünde sorun keşfettim ve WHQL sürüme geçiş yaptım.

Kullanmayanlar lütfen sorunlardan bahsetmesin. Kullananlar sorun yaşadıysa bahsetsinler.

AMD'yi çok seviyorum.
1594838978139.png
1594838999351.png
1594839034622.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar sürücü sorunları furyası almış başını gidiyor.

Sürücü sorunları isteğe bağlı yüklenen sürücülerde oluyor. Örneğin 20.7.2 sürücüsünde sorun keşfettim ve WHQL sürüme geçiş yaptım.

Kullanmayanlar lütfen sorunlardan bahsetmesin. Kullananlar sorun yaşadıysa bahsetsinler.

AMD'yi çok seviyorum.

Emredersiniz.

Evet AMD'yi bende çok seviyordum ve şu zamana kadar fiyat performans ürünü olmasından dolayı hep tercih ettiğim bir markaydı. Ama WattMan ve siyah ekran hataları ile boğuşunca bu fikrim değişti diyebilirim. Sakın yanlış anlaşılmasın benim sorunlar ile uğraşmam AMD ekran kartlarını kötü yapmaz diye de bir açıklama yapayım da özellikle fanboy kesim bana kızmasın. Şimdilik 20.4.2 sürümünde kendi yaptığım Radeon ayarları sayesinde bir sıkıntı yaşamıyorum bakalım.

AMD'nin sevilmemesi absürt olur şu dolar kurunda zaten fakat insanlar zar zor kazandığı para ile bu kartları alıp üstüne de yok driverdır yok Radeon ayarlarında onu kapat onu aç derken kendini değersiz hissettiriyor. Keşke kökten radikal bir değişiklikle daha stabil olarak değiştirse bu sorunu AMD işte o zaman herkesin hem kafası rahat olur hem firmaya olan güven arşa çıkar.

Ben de ekseriyetle WHQL sürücü kullanıyor ve insanlara onları tavsiye ediyorum. Arada bir isteğe bağlı olarak geçenleri deniyorum. Örneğin bahsi geçenden iki önceki sürüm olan 20.4.2 ile sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sistemi düzdüğümden beri 8 ay oldu ve en rahat ettiğim dönem bu sürücü ile oldu. Freesync, VSR ve Radeon chill özelliklerini memnuniyetle kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı