AMD ekran kartı sürücüsü otomatik güncellenebilir mi?

mamadouniang7

Kilopat
AMD ekran kartının sürücüsünün kendi kendini güncelleyebilir mi? Her seferinde kendim gidip güncellemekten bıktım. Yani anlatmak istediğim ben bir şey yapmadan AMD ekran kartının yeni güncellemesi çıktı. Sonra bilgisayarın kendi kendine ekran kartı driverini güncelleme imkanı var mıdır?
Her seferinde buraya gidip ben güncelliyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürücüleri otomatik olarak günceller belli aralıklarla fakat yeni sürümler her zaman zamanında veritabanına eklenmiyor.
Geç alırsınız güncellemeleri.

Nvidia GeForce Experience kullanıcı isterse sürücüyü indirir. Ama kurulumu kullanıcıya bırakır.
AMD ayarlarında böyle bir ayar varsa deneyebilirsin. Ama kurulumu sadece kullanıcı onayı ile yapacağına eminim.
Ayarlarını kontrol edin. Belki sürücü güncellemesi geldiğinde masaüstü bildirim ayarı vardır.

Eğer dediğim ayarlar yoksa AMD forum ve destek sisteminden böyle bir ayar getirmelerini iste. Ya da AMD forumlarında böyle bir istek varsa desteklediğini belirt.

Mesela arka planda güncelleme yapınca yanlışlıkla en son çıkan ''Yeniden başlat'' seçeneğine tıklıyorsun. Sonra kullanıcı dosya gitti diye gelip şirkete dava açıyor. Bu yüzden Nvidia ve AMD böyle seçenekler sunmadığını düşünüyorum.

Ayriyeten fazla tembel bir düşünce yapısında olduğunu belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Hayır tembellikle alakası yok. AMD çok fazla güncelleme getirdiği için oyunlar da güncel driver olmadığından fps düşüklüğü yaşamaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…