AMD ekran kartı sürücüsü sürekli Windows Update tarafından değiştiriliyor

trianglexxx

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce de benzer bir konu açmıştım ama ne yaptıysam düzeltemedim. Bilgisayarımda 2.ekran kartı olan AMD kartının sürücüsünü ben güncelledikçe Windows eski sürüme çeviriyor. Burada yazılanlara göre DDU'yla sürücüleri sildim oradan Update'i kapatı işaretledim. Yine bir faydası olmadı. Sonra Microsoft'un sitesinde bu sorunla ilgili tanılama aracı indirin ve güncellemeyi kapatın diye bir çözüm vardı. Oradan tanılama aracını indirdim kapattım ertesi gün yine sürücü değişti. Bunu nasıl kapatacağımı bilemiyorum. Çok rahatsız ediyor beni. Kesin çözüm bilen var mı acaba?

Denetim masasından sistem korumasına gel, ordan donanıma gel, aygıt yükleme ayarlarından güncellemeyi kapat.

Hocam bu videoyu uygulayın tamamen kapanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamam evdeyken deneyeceğim windows 11 içinde aynısı geçerlidir heralde

tamam evdeyken deneyeceğim windows 11 içinde aynısı geçerlidir heralde
Evet geçerli.

Videonun başında anlatılanın kısa yolu; arama kutusuna "Aygıt yükleme ayarlarını değiştir" yazın. Ve hayır olarak değiştirin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…