AMD Ekran kartı sürücüsünü bulmak

aras55

Kilopat
Merhaba arkadaşlar Windows 10 kurulumundan sonra kullandığım dizüstü bilgisayarın ekran kartı driverını bulamıyorum. Eski bir sistem olduğu için Windows 10 driverını bulamakta zorlandım.

Birkaç driver programı denedikten sonra yanlış driverlar kurulduğunu farkettim ve o nedenle ustalardan yardım bekliyorum.

Tek isteğim lütfen emin olmadan driver linki vermeyelim bir çok driver denedim kur sil epey zaman harcadım.

Ekran kartı donanım kimlikleri aşağıdaki gibidir. Windows 10 kurulu vaziyettedir.

PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179&REV_00

PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179

PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_030000

PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_0300

Oynadığım birkaç FPS oyunu var ve ekran kartı yüzünden bu oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşamaktayım.
Ben Google üzerinden arama yaptım ancak yanlış driver kurmaktan çekindim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops bu siteden sayfanın altında auto detect indirip dener misin? Sürücünün en güncel olanını bulacaktır senin için.

Sadece AMD Catalyst Control Center güncellendi. Şu an kurulu olan ekran kartı bilgileri aşağıdaki gibi 2016 tarihinde güncellenmiş.

Toshiba SATELLITE C855-2DG

İntel Core i3 @ 2348 Cpu @ 2.30 Ghz

Windows 10 - 64 bit

AMD Radeon HD 7500-7600 series

Birisini indirmen yeterli. Ben üsttekini öneriyorum bir dene zararı olmaz. Beta'nın da bir zararı olmaz da sen üsttekini indir.

Birisini indirmen yeterli. Ben üsttekini öneriyorum bir dene zararı olmaz. Beta'nın da bir zararı olmaz da sen üsttekini indir.

Deneyeceğim yalnız eğer uyumsuz olursa şu an kullandığım drivera tekrar nasıl dönebilirim?
Nereden indirdiğimi hatırlamıyorum.

Onu bilmiyorum fakat şu an ki driver için donanım kimliklerinde en baştakini Google'a yapıştırıp çıkan sitede (burada) Pc'ne uygun driver'ı indirip deneyebilirsin. Bu arada tavsiyem eğer attığım sürücüyü kuracaksan DDU (Display Driver Uninstaller) kullanarak eski driver'ı tamamen kaldırıp yeni sürücüyü kurmanı öneririm.

Hocam amdnin sayfasında auto seçeneği var zaten onu indirirsen otomatik olarak hangi driveri yüklemesi gerektiğini yükler senin secmene gerek yok

Hocam amdnin sayfasında auto seçeneği var zaten onu indirirsen otomatik olarak hangi driveri yüklemesi gerektiğini yükler senin secmene gerek yok

AMD sitesinden indirip denedim ancak sadece AMD Catalyst Control Center indirip kurdu.Yeni sürümü vardı onu silip eski sürümünü kurdu ekran kartını güncellemedi.

Hocam böyle bir driver buldum TIKLAYIN. Şu an kurulu olan driver yedeği yok o nedenle silmeye korkuyorum ancak deneyeceğim mecburen yukarıda verdiğim linkte bulunan driver güvenilir mi sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…