AMD ekran kartı sürücüsünü düşürünce Adrenalin programı geri gelecek mi?

Fatih_123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben şimdi AMD ekran kartında 23.9.2 sürümündeyim ve bu sürümde hatalar olduğu için bir önceki sürüm yani 23.9.1 sürümüne geçeceğim. O sürümde hata almıyordum bunun içinde DDU yöntemini kullanacağım. İlk defa kullanacağım ve acemiyim ve de korkuyorum. Şimdi ben DDU yöntemini kullanıp AMD sürücüsünü kaldıracağım sonra istesem, 23.9.1 sürümünü internetten indirince AMD Software programıyla mı geliyor, bu fotoğraftaki programla mı geliyor? Son olarak işaretlediğim yerde sürüm 23.9.1 olarak mı gözükecek yani.

Dosya Ekleri

• IMG_20230929_211339.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 31
Adrenaline arayüzü sürücü paketiyle beraber geliyor. DDU ile şu anki sürücüyü silerseniz sürücü ve Adrenaline'i silmiş olursunuz. Sürücüyü kurduğunuzda ise sürücü ve Adrenaline güncellenmiş olarak tekrar yüklenir.

Yani ben eski sürüm olan 23.9.1 kursam bile Adrenalin güncel olarak gelecek öyle değil mi

Hayır, Adrenaline sürücü paketiyle geldiği için sürücüyle aynı zamanda yapılmış olan Adrenaline sürümü gelir. 23.9.1 kuruyorsanız onun Adrenaline versiyonu gelir. 23.9.3 kurarsanız onun Adrenaline sürümü gelir. Ancak pek bir önemi yok, değişiklik yapacağınız sürümler arasındaki Adrenaline yazılımı neredeyse aynı.

Peki ben 23.9.2 den 23.9.1 e eski sürüme geçince istediğim zaman en yeni sürümü güncelleyebileceğim değil mi yani sağ üstte ki güncelle butonundan

Evet, eski sürümde olsanız bile daha sonra güncelleme yapmak isterseniz uygulama içindeki butonu kullanarak yapabilirsiniz.
Cevabın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…