AMD ekran kartı tam performans çalışmıyor

erhan323

Femtopat
Daha fazla  
AMD tabanlı bir ekran kartım var. Ama oyunda anlık MHz değerleri düşüyor. Mesela 300 MHz'ye kilitleniyor. AMD kartlarını nasıl tam performans çalıştirabilirim?

Not: Normalde NVIDIA tabanlı olsa NVIDIA Denetim Masası'ndan güç modunu yüksek performans olarak ayarladıktan sonra MHz değeri en yüksekte çalışıyor.

AMD tabanlı bir ekran kartım var. Ama oyunda anlık MHz değerleri düşüyor. Mesela 300 MHz'ye kilitleniyor. AMD kartlarını nasıl tam performans çalıştirabilirim?

Not: Normalde NVIDIA tabanlı olsa NVIDIA Denetim Masası'ndan güç modunu yüksek performans olarak ayarladıktan sonra MHz değeri en yüksekte çalışıyor.

Hangi oyun? Aynı sorunu BF5 de yaşadım bu ayarı açınca düzeldi.
1698352165325.png

Bu bilgiler çok kısıtlı, devamlı mı böyle önceden de mi böyleydi, yeni mi aldın kartı her zaman yapıyor mu sadece yükte mi yapıyor boştada böyle mi? Bu sıkıntı driverdan başlar kartın mikro kontrolcüsüne kadar gider.

Radeon Software > Performans > Ayarlanıyor > Manuel ayarlama kısmını özel seçin, GPU Ayarının yanındaki yuvarlağı açın ve min. frekans yüzdesini birazcık yükseltin.
Olmuyor ne kadar video izledim vs aynı hocam.

Hangi oyun? Aynı sorunu BF5 de yaşadım bu ayarı açınca düzeldi.
Eki Görüntüle 1991545
Her Oyunda.

Bu bilgiler çok kısıtlı, devamlı mı böyle önceden de mi böyleydi, yeni mi aldın kartı her zaman yapıyor mu sadece yükte mi yapıyor boştada böyle mi? Bu sıkıntı driverdan başlar kartın mikro kontrolcüsüne kadar gider.
Hacı bide şöyle bi durum var 300mhz temel frekans, bellek hızı 300mhz ama 127w güç tüketiyor her zaman böyle anlamadım.

Önceden GTX 750 Ti kartım vardı yüksek performans alıyordum Full güçte çalışıyordu AMD'yi nasıl yapacağız anlamadim.

Var mı Önerisi olan ne yapmayalım? Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı