Benchmark siteleri karşılaştırma yapma açısından güvenilir midir? Örnek verirsek Benchmark puanı 5800 olan bir ekran kartına karşılık puanı 6200 olan bir ekran kartı daha iyidir diyebilir miyiz?
Kardeşim GTX 760 yazdığın oyunlara fazlasıyla yetiyor. Bu oyunları oynamak için ekran kartı değiştirmene gerek yok. Bana göre ekran kartı karşılaştırırken sentetik benchmark testleri yerine oyun performanslarına bakılmalı.
Şu anda piyasadaki en F\P kart Sapphire R9 380X'dir. Sapphire R9 380X alırsan performans farkını bariz olarak hissedersin. 1080P için en yeterli kart R9 380X'dir.
Şu anda piyasadaki en F\P kart Sapphire R9 380X'dir. Sapphire R9 380X alırsan performans farkını bariz olarak hissedersin. 1080P için en yeterli kart R9 380X'dir.
Aslında o ekran kartını almak istiyorum ama 1000 lira benim şartları aşırı zorlayıpta çıkarabileceğim bir bütçe. Oraya kadar çıkamıyorum maalesef. Biraz daha bekleyeyim. Belki bir indirime falan denk gelirim.
ASUS GTX 970 Turbo modelini almanı önermem referans tarafımdan dolayı soğutması başarılı değil Sapphire R9 380x alabilirsin o bütçeye o ekran kartı yakışır.