AMD Ekran Kartı Tavsiyesi

Gtx 760 varsa elinizde R9 380 almalısınız. Çünkü Gtx 950 ile arasında performans farkı yok hatta Gtx 760 biraz daha önde.
Peki MHZ ve Frekans boyutları ne kadar önemlidir? R9 380'e baktığım zaman GTX 760'dan düşük olduğu görülüyor. Bir anlamı var mıdır?

Benchmark siteleri karşılaştırma yapma açısından güvenilir midir? Örnek verirsek Benchmark puanı 5800 olan bir ekran kartına karşılık puanı 6200 olan bir ekran kartı daha iyidir diyebilir miyiz?

Kardeşim GTX 760 yazdığın oyunlara fazlasıyla yetiyor. Bu oyunları oynamak için ekran kartı değiştirmene gerek yok. Bana göre ekran kartı karşılaştırırken sentetik benchmark testleri yerine oyun performanslarına bakılmalı.

Ekran kartım zaten yeterli. Ancak yavaş yavaş performansı düşmeye başladı bende bilgi amaçlı araştırmaya başladım.

ASUS GTX 970 Turbo modelini almanı önermem referans tarafımdan dolayı soğutması başarılı değil Sapphire R9 380x alabilirsin o bütçeye o ekran kartı yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…