AMD ekran kartı tavsiyesi

pamirbatuhan

Decapat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi forumlar. Normal bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum. Sistem AMD üzerine olacak. Ama son birkaç gündür hangi grafik kartını almalıyım diye düşünüyorum. Ekte Amazon sitesinin XFX RX-590 ekran kartı için olan sayfasının altında yer alan karşılaştırma bulunuyor. Buradan siteye ulaşabilirsiniz. Sizce hangi kartı tercih etmeliyim? Bütçe 8000-9000

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    102,4 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
İllede AMD alacağım hemen diyorsanız VEGA 64 alın. Beklerim derseniz Readon VII piyasa sürülecek. Söylenenlere göre 7 şubatta piyasada olacak ve RTX 2080 rakip olacak.

sıfırdan sistem dizmem gerekiyor(monitör, gaming klavye-mouse, kulaklık vb.)

1300 1400e gayet güzel monitörler var.Zaten alacağınız rx590 2k da işe yaramaz.

Kulaklık klavye mouse size yüksek fps vermez bu parçalar ileride alınabilir yavaş yavaş alınabilir vs.

Ama ekran kartı ve sistem bir kere alınır.

8000-9000 bütçeyle RTX 2070 içinde olan sistem toplanır. RX 590 almak çok büyük bir hata olur. Testlere bakmanızı öneririm.
Sizden ricam bana bu bütçe ile tam bir sistem toplamam konusunda yardımcı olmanız. Çünkü yaklaşık bir haftadan beri uğraşıyorum ve bir türlü denk getiremiyorum. İsterseniz bunun için ayrı konu açabilirim.

Hemen ayarlıyorum bekleyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…