AMD ekran kartı ve AMD işlemcide stabilizasyon artıyor mu?

bilgisayarımvar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce yüzden Ryzen 5 3600 ve RX 7600XT 16 GB ekran kartı oyun testlerini izledim.
4-5 sene önce çıkan bir işlemci nasılda 16 GB'lik bir ekran kartını besliyor.
%0 darboğaz.
Acaba AMD işlemci ve AMD ekran kartı kullanırsak stabilizasyon artıyor mu?

16 GB VRAM olduğuna bakma. 7600'den sadece %3 daha iyi. Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. 7600'den daha yüksek hızlara sahip 16 GB VRAM'li bir kart düşün. Ultra ayarlarda darboğaz yapmaması normal 3600 ile.
Soruna gelecek olursak, AMD işlemci ile AMD ekran kartı kullanırsan ekstra bir özellik aktif edebiliyorsun. Smart Access Memory. Türkçesi akıllı erişim belleği. Kısaca performans artıyor bu özellik. Sadece AMD işlemci ve AMD ekran kartı ile birlikte çalışıyor.

Hocam darboğazdan bağımsız olarak evet stabilite artıyor özellikle RX 500 serisi kartlarda. Sorunlar yaşanabilirken Intel ile AMD işlemciye geçince 0 sorun yaşamaya başladım ben. (Intel işlemci arızalı değildi hala kullanıyorum diğer bilgisayarda)

Ekstra olarak yukarıdaki Hocamın dediği gibi Smart Access Memory ile de işlemci ekran kartı arası gecikme minimuma inerek performans artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…