F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 11 Nisan 2023 #11 Pixel_less dedi: Uygun derecede Hocam. Genişletmek için tıkla... Uygun bi renk ayarını var mı hocam?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.565 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 11 Nisan 2023 #12 furkansama dedi: Uygun bi renk ayarını var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre sabit kalması daha iyi ama dilerseniz doygunluğu biraz arttırabilirsiniz.
furkansama dedi: Uygun bi renk ayarını var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre sabit kalması daha iyi ama dilerseniz doygunluğu biraz arttırabilirsiniz.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 11 Nisan 2023 #13 Pixel_less dedi: Hocam bana göre sabit kalması daha iyi ama dilerseniz doygunluğu biraz arttırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nvidia kullanıyordum. Vibrance ve renk tonu full olarak kullanıyordum. Şimdi soluk geliyor renkler. @Pixel_less hocam bir şey daha sormak istiyorum. Kart boşta ve fanların hiçbiri dönmüyor sıcaklık 40 derece. Normal değil mi? Son düzenleme: 11 Nisan 2023
Pixel_less dedi: Hocam bana göre sabit kalması daha iyi ama dilerseniz doygunluğu biraz arttırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nvidia kullanıyordum. Vibrance ve renk tonu full olarak kullanıyordum. Şimdi soluk geliyor renkler. @Pixel_less hocam bir şey daha sormak istiyorum. Kart boşta ve fanların hiçbiri dönmüyor sıcaklık 40 derece. Normal değil mi?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.565 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 11 Nisan 2023 #14 furkansama dedi: Nvidia kullanıyordum. Vibrance ve renk tonu full olarak kullanıyordum. Şimdi soluk geliyor renkler. @Pixel_less hocam bir şey daha sormak istiyorum. Kart boşta ve fanların hiçbiri dönmüyor sıcaklık 40 derece. Normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yük altında dönüyorsa sorun yok. Belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlayacaktır. Soluk geliyorsa doygunluğu fulllemeyi deneyin.
furkansama dedi: Nvidia kullanıyordum. Vibrance ve renk tonu full olarak kullanıyordum. Şimdi soluk geliyor renkler. @Pixel_less hocam bir şey daha sormak istiyorum. Kart boşta ve fanların hiçbiri dönmüyor sıcaklık 40 derece. Normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yük altında dönüyorsa sorun yok. Belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlayacaktır. Soluk geliyorsa doygunluğu fulllemeyi deneyin.