AMD ekran kartında 4:3 nasıl yapılır?

g0kden1z

Centipat
Daha fazla  
Monitörüm 1366x768 ASUS VW190D modeli, 1024x768 cozunurlugune aliyorum monitorun kendi ayarlarindan 4:3 seciyorum oyuna bakiyorum siyah barlar var. AMD arayuzunden Full panel seciyorum oyunu aciyorum gene yanda siyah barlar var. NVIDIA varken boyle bir sıkıntı yoktu Intel Graphics falan da yok. 4:3 siyah barlar bir turlu kalkmiyor. Yardimci olabilecek kisilere simdiden teşekkür ederim.

Böyle yaptınız değil mi?

1697624946282.png

Bunu yaptıktan sonra düzelmediyse, bir üstteki "GPU Ölçekleme" ayarını aktif edin. Bazen aktif etmeden çalışıyor, bazen aktif edince çalışıyor bende.

HM bakayim

Monitörün en boy ayarı yok mu yahu?
monitorun kendi ayarindan yapiyorum ama siyah barlar oradada var

Monitör üzerinden de ekran oranı drğiştirme tuşu olması gerekiyor, onu ds 4:3 e çekebilirsiniz var ise o zaman düzelir.
mesela monitorun asil conuzurlugu 1366x768 oyle daha cok genisliyo ama valorantta market felan tam sigmiyor ekrana 4;3 var ama onu secindede yanda siyah barlar cikiyor

Bunu yaptıktan sonra düzelmediyse, bir üstteki "GPU Ölçekleme" ayarını aktif edin. Bazen aktif etmeden çalışıyor, bazen aktif edince çalışıyor bende.
bayim yok olmadi malesef

Son düzenleme:
HM bakayim

monitorun kendi ayarindan yapiyorum ama siyah barlar oradada var

mesela monitorun asil conuzurlugu 1366x768 oyle daha cok genisliyo ama valorantta market felan tam sigmiyor ekrana 4;3 var ama onu secindede yanda siyah barlar cikiyor

bayim yok olmadi malesef
Hocam sen radeon adrenaline yazılımını aç. Gaming sekmesinden Cs2 yi seç oyuna özel ayarlara gir. Orada ölçeklendirme modu var, 2 farklı mod var oradan sırasıyla dene bakalım hangisi düzeltecek.

Hocam sen radeon adrenaline yazılımını aç. Gaming sekmesinden Cs2 yi seç oyuna özel ayarlara gir. Orada ölçeklendirme modu var, 2 farklı mod var oradan sırasıyla dene bakalım hangisi düzeltecek.
ikiside olmadi hocam gpuyu cikarttim intel kendi driverini kurdu oradan 4.3 mis gibi oldu ama amdden olmuyo nvdia varken oluyodu gittim gt730 yerine r7 240 aldim 1-2 aya nasipse 1050 ti alacam en kotu onu beklerim

İkisi de olmadi hocam GPU'yu cikarttim Intel kendi driverini kurdu oradan 4.3 mis gibi oldu ama AMD'den olmuyor NVIDIA varken oluyordu gittim GT730 yerine R7 240 aldim 1-2 aya nasipse 1050 Ti alacağım en kotu onu beklerim.

Selamlar hocam sorununuz çözüldü mü acaba? Aynısını bende yaşıyorumda son 2-3 aydır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı