lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 NVIDIA denetim masasında color vibrance diye bir ayar vardı. Acaba AMD'de var mı? Varsa nasıl yapabilirim?
NVIDIA denetim masasında color vibrance diye bir ayar vardı. Acaba AMD'de var mı? Varsa nasıl yapabilirim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.359 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Aralık 2021 #2 Ayarlardan ekrana gelin özel rengi açın ve doygunluğu değiştirin en benzer ayar o Artı 0 Eksi
KS KS lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 XPLSG dedi: Ayarlardan ekrana gelin özel rengi açın ve doygunluğu değiştirin en benzer ayar o Genişletmek için tıkla... Benzer mi? Neden AMD de normalde bu ayar yok mu? Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Ayarlardan ekrana gelin özel rengi açın ve doygunluğu değiştirin en benzer ayar o Genişletmek için tıkla... Benzer mi? Neden AMD de normalde bu ayar yok mu?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.359 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Aralık 2021 #4 lVoLBieXl dedi: Benzer mi? Neden AMD de normalde bu ayar yok mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam CEO'nun numarasınımı vereyim Artı 0 Eksi
lVoLBieXl dedi: Benzer mi? Neden AMD de normalde bu ayar yok mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam CEO'nun numarasınımı vereyim
KS KS lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 XPLSG dedi: Bilmiyorum hocam CEO'nun numarasınımı vereyim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam . Sadece bilmediğim için sordum çünkü hiç ayarlarla falan uğraşmadım ve ilk kez AMD kart kullandığım için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Bilmiyorum hocam CEO'nun numarasınımı vereyim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam . Sadece bilmediğim için sordum çünkü hiç ayarlarla falan uğraşmadım ve ilk kez AMD kart kullandığım için bilmiyorum.