1907berkay Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey?
Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey?
feelsbadman Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 610 Çözümler 8 19 Ağustos 2023 #2 AMD Adrenalin olması lazım evet, kurulurken full kurulum yapın.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.739 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 1907berkay dedi: Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Software'ya da Catalyst Center var. Eski ise Catalyst Center yeni ise AMD Radeon Software vardır. (düz mantıkta söyledim bana demeyin bazı eski kartlar Radeon Software destekliyor diye)
1907berkay dedi: Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Software'ya da Catalyst Center var. Eski ise Catalyst Center yeni ise AMD Radeon Software vardır. (düz mantıkta söyledim bana demeyin bazı eski kartlar Radeon Software destekliyor diye)
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 19 Ağustos 2023 #4 1907berkay dedi: Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... AMD yazılımda kayıt ve yayın kısmı var, gayet stabil çalışıyor. Ekran kartı sürücüsünden bahsediyorum.
1907berkay dedi: Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... AMD yazılımda kayıt ve yayın kısmı var, gayet stabil çalışıyor. Ekran kartı sürücüsünden bahsediyorum.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.467 Çözümler 28 19 Ağustos 2023 #5 AMD Adrenalin Edition'da kayıt alma, yayın açma ve görüntü tekrarı gibi özellikler var hocam.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 19 Ağustos 2023 #6 1907berkay dedi: Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Eski bir laptopa falan mı sahipsiniz? Yandex'ten yazmanız öyle düşündürttü.
1907berkay dedi: Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve NVIDIA GeForce Experience gibi bir şey var mı video çekmek için falan? AMD yapmış mıdır böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Eski bir laptopa falan mı sahipsiniz? Yandex'ten yazmanız öyle düşündürttü.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 19 Ağustos 2023 #7 Belirtmeyi unutmuşum, işlemci içerisindeki GPU'larda, çok eski ekran kartlarında kayıt ve yayın çalışmaz. Yazılımda kapalı olur.
Belirtmeyi unutmuşum, işlemci içerisindeki GPU'larda, çok eski ekran kartlarında kayıt ve yayın çalışmaz. Yazılımda kapalı olur.
1907berkay Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #8 OnlyX dedi: Eski bir laptopa falan mı sahipsiniz? Yandex'ten yazmanız öyle düşündürttü. Genişletmek için tıkla... Hayır Yandex'i seviyorum ve kullanıyorum AMD Radeon HD 6850 kullanıyorum.
OnlyX dedi: Eski bir laptopa falan mı sahipsiniz? Yandex'ten yazmanız öyle düşündürttü. Genişletmek için tıkla... Hayır Yandex'i seviyorum ve kullanıyorum AMD Radeon HD 6850 kullanıyorum.