AMD ekran kartında hata veriyor

LuiTsepeshi

Centipat
Daha fazla  
Ek Açıklama 2023-12-15 182720.png

Arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum, bunun nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
WattMan. DDU ile sürücü kaldırın ve bir önceki sürümü yükleyin.

Bu videoya göre yapabilir ve attığım siteden istediğiniz sürümü indirip kurabilirsiniz. Sürüm önerisi istersenizde 23.5.2 önerebilirim bir sorun yaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre yapabilir ve attığım siteden istediğiniz sürümü indirip kurabilirsiniz. Sürüm önerisi istersenizde 23.5.2 önerebilirim bir sorun yaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

deniyecegim teşekkür ederim

peki bundan sonra gelen driver updatelerini yapayımmı ?

Son düzenleme:
Deneyeceğim teşekkür ederim.

Peki bundan sonra gelen driver Update'lerini yapayim mi?

Ben yapmıyorum ve daha eski sürüm kullanıyorum size önerdiğimden. Bir sorun olmaz. Ayarlardan otomatik güncellemeyi kapatın. Kalın önerdiğim sürümde. Tabii bir sorun yaşamazsanız yaşarsanız yine aynı işlemleri yapın başka sürüm yükleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı