AMD ekran kartında iş yükü ayarı yok

marley361

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
xfx rx 6600
İşlemci
ryzen 5 5500
CS:GO adlı oyunda hata aldığım için AMD ekran kartı ayarlarında iş yükü modunu aktif edince sorun düzeliyormuş. Ben de denemeye çalıştığımda böyle bir ayar bulamadığımı gördüm. 2019-2021 yıllarındaki güncellemelerde bu ayar varmış. Şu anki güncel sürümüm 23.4.1. Eğer bu iş yükü ayarı sizlerde şu an aktif bir şekilde varsa kart modelinizle beraber bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Sistem özelliklerim: GPU XFX RX 6600 8 GB.
CPU: Ryzen 5 5500.
16 GB RAM.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-19_141831802.png
    178,4 KB · Görüntüleme: 65
Yeni ekran kartlarında o ayar olmuyor, daha çok RX 500 serisi R9 falan filan. Onlarda oluyor.

Ne hatası alıyorsunuz?
hatam bu

Yeni ekran kartlarında o ayar olmuyor, daha çok RX 500 serisi R9 falan filan. Onlarda oluyor.
sıkıntıda orda işte oyunu 1 ay öncesinde sorunsuz oynuyordum ne yaptımsa olmadı araştırmalarım sonucu gpu iş yükü ayarını aktif edince sorun kesin düzeliyormuş bendede o ayar yok malesef ne yapacağım bilmiyorum başka oyunlardada böyle bi hata yok sadece csgo da heralde 5k envanteri satıp valoya başlıyacağım gibime geliyor yakın zamanda.

Dosya Ekleri

• olaygörüntüleyicisi.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 43

Hocam aldığınız hatayı bilmiyorum ama GPU iş yükü ayarı yükü değiştirmek için. Eski ekran kartları o işi aynı anda yapamadığı için o ayar var. Yeni ekran kartlarında ikisini de aynı anda yapabiliyor. DDU ile ekran kartını kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Oyuna girerken ne hatası veriyor?

ddu yu deniyeceğim acaba sistemi incehesaptan hazır aldım onlar kurulumunu yaparken ayarlarıylamı oynadılar pek bilgim yok ama yani 1 ay öncesinde sorunsuz oynuyordum oyunu.

ddu yu deniyeceğim acaba sistemi incehesaptan hazır aldım onlar kurulumunu yaparken ayarlarıylamı oynadılar pek bilgim yok ama yani 1 ay öncesinde sorunsuz oynuyordum oyunu.
Hocam oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin ddu'dan önce.

tier0.dll dosyasını silip dosya doğrulama seçeneğini denediniz değil mi?
hocam o dediklerinizi yaptım sorun tam olarak anladıgım kadarıyla oyundan kaynaklı oyuna giriyorum 2w2 yoldaşta hiç atmıyor rekabetci maçtayken en az 2 kere ölüm maçlarında map değişirken birde çözünürlük değişirken grafiklerle oynayınca atıyor ve attıktan sonra masaüstüne döndükten sonra dosyaları doğrula diyorum 1 dosya indirilemedi diyor bunu her oyundan attığında yapıyor.

Hocam oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin ddu'dan önce.
alttaki kullanıcıya bildirdigim gibi oyundan attıktan sonra dosya doğrulaması yaptığımda 1 dosya indirilemedi diyip indiriyor tekrar oyuna girdigimde attıgında yine doğrulama yapsam bile yine 1 dosya indirilemedi diyor

aranızda oyunu aktif oynıyan varsa tier0dll dosyası elinizde var ise gönderme şansınız varmı sorun belki düzelir umarım oyunun dosyarıyla oynayıp vac ban yemeyiz :d

Hocam grafik ayarları ile oynarsanız CS GO oyundan atar zaten. İlk çıktığından beri var olan bir durum bu. Map değişirken atması ilginç ama, map yüklendiği sırada oyun arka planda mı çalışıyor. Yani alt+tab mı yapmış oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…