AMD ekran kartından NVIDIA ekran kartına geçerken yapılması gerekenler nedir?

NiqhtMegatron

Hectopat
Arkadaşlar AMD RX 5700 XT ekran kartı kullanıyordum. RTX 3070 ekran kartına geçiş yapmayı düşünüyorum. Ekran kartlarını fiziksel olarak değiştirip yenisini taktıktan sonra neler yapmalıyım? Eski AMD driverlarini tamamen nasıl silerim? Yeni NVIDIA driverlarini indirmeden bilgisayar nasıl açılır? NVIDIA bir kart kullanırken neler indirmem gerekir ve neler yapabilirim. AMD Radeon Software tarzı kendi yazılımı var mı? Bunlara detaylı cevap verebilecek olanlar yazabilir mi?

Arkadaşlar AMD RX 5700 XT ekran kartı kullanıyordum. RTX 3070 ekran kartına geçiş yapmayı düşünüyorum. Ekran kartlarını fiziksel olarak değiştirip yenisini taktıktan sonra neler yapmalıyım? Eski AMD driverlarini tamamen nasıl silerim? Yeni NVIDIA driverlarini indirmeden bilgisayar nasıl açılır? NVIDIA bir kart kullanırken neler indirmem gerekir ve neler yapabilirim. AMD Radeon Software tarzı kendi yazılımı var mı? Bunlara detaylı cevap verebilecek olanlar yazabilir mi?

DDU ile sürücüleri kadırıp yeni ekran kartı ile bilgisayarı açıp sürücüleri kurabilirsiniz.

Bilgisayarı güvenli moda sokup DDU'dan sürücüleri kaldırdıktan sonra bilgisayarı kapatmayı seçebilirsin, sürücüler silinip bilgisayar kapanacak sende o esnada ekran kartını çıkartıp diğerini takacaksın sonra bilgisayarı normal şekilde açıp NVIDIA sürücülerini kuracaksın.

Güvenli moda sokmadanda olur ama DDU öyle önerdiği için öyle dedim yoksa kendim hiçbir zaman güvenli moda sokmuyorum.

En son DDU sürümü: Display Driver Uninstaller (DDU) V18.0.4.8 Released. - Wagnardsoft Forum

1644792418686.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı