Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 AMD ekran kartı driver silme. AMD'den NVIDIA geçtim de.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.326 Çözümler 950 26 Eylül 2024 #2 Display Driver Uninstaller (DDU) DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da... www.technopat.net
Display Driver Uninstaller (DDU) DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da... www.technopat.net
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 26 Eylül 2024 #3 Eren 19 dedi: AMD ekran kartı driver silme. AMD'den NVIDIA geçtim de. Genişletmek için tıkla... DDU indirip silebilirsiniz.
Eren 19 dedi: AMD ekran kartı driver silme. AMD'den NVIDIA geçtim de. Genişletmek için tıkla... DDU indirip silebilirsiniz.