Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 AMD ekran kartı kullanıp yayın açanlar var mı? Varsa ne düşünüyorlar, nasıl bir performans alıyorlar merak ettim.
AMD ekran kartı kullanıp yayın açanlar var mı? Varsa ne düşünüyorlar, nasıl bir performans alıyorlar merak ettim.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 9 Mayıs 2022 #2 Crexyyy dedi: AMD ekran kartı kullanıp yayın açanlar var mı? Varsa ne düşünüyorlar, nasıl bir performans alıyorlar merak ettim. Genişletmek için tıkla... X264 olarak açıyorlar gayet akıcı şekilde kullanıyorlar.
Crexyyy dedi: AMD ekran kartı kullanıp yayın açanlar var mı? Varsa ne düşünüyorlar, nasıl bir performans alıyorlar merak ettim. Genişletmek için tıkla... X264 olarak açıyorlar gayet akıcı şekilde kullanıyorlar.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 494722 dedi: X264 olarak açıyorlar gayet akıcı şekilde kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Performanstan kayıpları çok olmuyor mu? NVIDIA'da oldukça azmış. AMD'de de öyle mi?
494722 dedi: X264 olarak açıyorlar gayet akıcı şekilde kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Performanstan kayıpları çok olmuyor mu? NVIDIA'da oldukça azmış. AMD'de de öyle mi?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 9 Mayıs 2022 #4 Crexyyy dedi: Performanstan kayıpları çok olmuyor mu? NVIDIA'da oldukça azmış. AMD'de de öyle mi? Genişletmek için tıkla... X264 codec işlemci gücünden faydalandığı için performansa etkisi büyük olur. Nvidia kendi NVENC codec'ini kullanıdığı için işlemciye yük bindirmeden ekran kartı kendi hallediyor. O yüzden render ve yayın için Nvidia daha çok tercih ediliyor.
Crexyyy dedi: Performanstan kayıpları çok olmuyor mu? NVIDIA'da oldukça azmış. AMD'de de öyle mi? Genişletmek için tıkla... X264 codec işlemci gücünden faydalandığı için performansa etkisi büyük olur. Nvidia kendi NVENC codec'ini kullanıdığı için işlemciye yük bindirmeden ekran kartı kendi hallediyor. O yüzden render ve yayın için Nvidia daha çok tercih ediliyor.