TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 26 Nisan 2020 #11 funchasetr dedi: Ben de RX590 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... MSI mı?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #12 funchasetr dedi: Ben de rx590 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç kez ve hangi sorunları yaşadınız?
funchasetr dedi: Ben de rx590 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç kez ve hangi sorunları yaşadınız?
F funchasetr Megapat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #13 r.yasar10 dedi: Kaç kez ve hangi sorunları yaşadınız? Genişletmek için tıkla... 2.0 sürücülerinden sonra 3-4 defa siyah ekran yedim standart bir kullanıcıyım hiç bir ayarı kurcalamam.
r.yasar10 dedi: Kaç kez ve hangi sorunları yaşadınız? Genişletmek için tıkla... 2.0 sürücülerinden sonra 3-4 defa siyah ekran yedim standart bir kullanıcıyım hiç bir ayarı kurcalamam.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #14 funchasetr dedi: 2.0 sürücülerinden sonra 3-4 defa siyah ekran yedim standart bir kullanıcıyım hiç bir ayarı kurcalamam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kaynaklı bir sorun olduğundan emin misiniz?
funchasetr dedi: 2.0 sürücülerinden sonra 3-4 defa siyah ekran yedim standart bir kullanıcıyım hiç bir ayarı kurcalamam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kaynaklı bir sorun olduğundan emin misiniz?
F funchasetr Megapat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #15 r.yasar10 dedi: Ekran kartı kaynaklı bir sorun olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Olay kartta değil zaten sürücülerde.Konuyu açan arkadaş yazılımla ilgili bir soru sormuş
r.yasar10 dedi: Ekran kartı kaynaklı bir sorun olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Olay kartta değil zaten sürücülerde.Konuyu açan arkadaş yazılımla ilgili bir soru sormuş
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #16 Ekran kartı yazılımıyla bağlantılı çalıştığı için sordum. En son sürümde sorun yaşayan yok. Sizinki son sürüm olmayabilir. @funchasetr
Ekran kartı yazılımıyla bağlantılı çalıştığı için sordum. En son sürümde sorun yaşayan yok. Sizinki son sürüm olmayabilir. @funchasetr
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 26 Nisan 2020 #17 r.yasar10 dedi: Ekran kartı yazılımıyla bağlantılı çalıştığı için sordum. En son sürümde sorun yaşayan yok. Sizinki son sürüm olmayabilir. @funchasetr Genişletmek için tıkla... Hatta RX5700 ve RX 5700 XT'ler dahi siyah ekran sorunu çözüldü ki siyah ekran sorunundan en çok o kart sahipleri şikayet etmişti.
r.yasar10 dedi: Ekran kartı yazılımıyla bağlantılı çalıştığı için sordum. En son sürümde sorun yaşayan yok. Sizinki son sürüm olmayabilir. @funchasetr Genişletmek için tıkla... Hatta RX5700 ve RX 5700 XT'ler dahi siyah ekran sorunu çözüldü ki siyah ekran sorunundan en çok o kart sahipleri şikayet etmişti.
F funchasetr Megapat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #18 Ben tavsiye edilen sürücüyü kullanıyorum genelde. Optimaller tam çıkmadığı için yüklemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #19 funchasetr dedi: Ben tavsiye edilen sürücüyü kullanıyorum genelde. Optimaller tam çıkmadığı için yüklemiyorum Genişletmek için tıkla... En son çıkan en yüksek sürümü kullanmıyorsanız katlanın yaşadıklarınıza.
funchasetr dedi: Ben tavsiye edilen sürücüyü kullanıyorum genelde. Optimaller tam çıkmadığı için yüklemiyorum Genişletmek için tıkla... En son çıkan en yüksek sürümü kullanmıyorsanız katlanın yaşadıklarınıza.