AMD ekran kartları kendini düzeltti mi?

@403377 Hocam bu takılma sorunu sanırım benim oynadığım oyun yüzünden ya. Çünkü LoL oynarken herhangi bir sorun yaşamıyorum. Warframe optimizasyon olarak çok iyi olan bir oyun olmadığı için micro stutter yaşamam bence normal gibime geliyor. Black Desert oynarken de böyle sorunlarım yoktu çünkü.

Oyunlardan kaynaklı olabilir. Genelde o yüzden oluyor. Ekran kartından kaynaklı olmasının ihtimali çok düşük.

1 senede 2 farklı 5700 XT kullandım sürücüler güzel sorunlu driver denk gelmedi bana bazı forumlarda 1 ay önceki driverlerde 7900 XTX'lerde sorun olmuş fakat 1 haftada düzeltildi tek sıkıntı kartın fazla ısınmasıydı o kartın markasından kaynaklıymış daha önce XFX triple dissipation vardı şimdi ROG STRIX'e geçtim dereceler 70i geçmiyor hot spot Max 85, bu kartlarda hatrı sayılır bir problem yaşamadım aksine daha önce kullandığım 1080 Ti ve 2060 kartlarda çok problem yaşadım driver hataları, Chrome'de bile rastgele artifactlenme vb. ekran kartında bundan sonra AMD tercih edeceğim çünkü kullandığım 5 karttada problem yaşadım ( 2060 Gigabyte, MSI, Galax, GTX 1080 Ti MSI, ASUS ) çok ucuza bulmadıkça bir daha NVIDIA alacağımı sanmıyorum.

PSU kaç watt, ekran kartının markası nedir bendeki ASUS mesela.

@KemalTheUnbeaten güç kaynağım 600 watt 80 Plus markasını unuttum ama kaliteli markaydı ona eminim. Anakartım ASUS Prime B450M K. Ekran kartım ise Sapphire modeli.

Hocam Pro versiyon sürücüleri kurup dener misin tekrar, onlar daha kararlı sürücüler bazı kartlarda takılmaları geçiriyor fakat birazcık daha eski sürücüler haberin olsun.

@KemalTheUnbeaten hocam ben vazgeçtim boş verin ya. Rahatsız etmiyor zaten.

Sen bilirsin hocam fakat aklında bulunsun Pro versiyon sürücüler daha stabil ve daha düzgün çalışıyor son sürüm driverlere kıyasla fakat driver versiyonun düşükse onu güncelleyipte deneyebilirsin.

RX 6600 kullanıyorum. Bazı durumlarda anlamadığım droplar yaşıyorum fakat genel olarak iyi.

Kullandığın driver versiyonu nedir acaba?
Şuan 23.12.1 fakat bu sorun için çok fazla driver denedim. Çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…