PC de yaptığınız tüm işlemleri söyler misiniz?Corsair RM850W PSU kullanıyorum kalitenin dibi. Bence kalitesiz olan AMD ekran kartı. Ben yıllarca NVIDIA kullandım. Dur bir de AMD alayım dedim en fazla ne olabilir ki 3070 Ti alacaktım 16k ya ama 12K ya RX6800 buldum aldım. Sonuç daha bugün geldi başıma dışarı çıkacaktım sistemi kapadım saçma sapan hata verdi ekran kartı açılışta. Yok PSU muş yok rammiş. Kartın taksidi bitsin NVIDIA'yı yapıştıracağım. Yok Windows'tan gizli ayar yap yok bilmemnenin frekansını düşür ne bu ya.
Gamepower psu kullanmışsın(.!)Corsair RM850W PSU kullanıyorum kalitenin dibi. Bence kalitesiz olan AMD ekran kartı. Ben yıllarca NVIDIA kullandım. Dur bir de AMD alayım dedim en fazla ne olabilir ki 3070 Ti alacaktım 16k ya ama 12K ya RX6800 buldum aldım. Sonuç daha bugün geldi başıma dışarı çıkacaktım sistemi kapadım saçma sapan hata verdi ekran kartı açılışta. Yok PSU muş yok rammiş. Kartın taksidi bitsin NVIDIA'yı yapıştıracağım. Yok Windows'tan gizli ayar yap yok bilmemnenin frekansını düşür ne bu ya.
Alakası yok, millet Gamepower PSU ile AMD kart kullanıp AMD'ye sallıyor.
Böyle kalitesiz PSU'lar ile NVIDIA da Intel de kullansan sorun yaşarsın.
En iyi kalite ve RAM'e gerek yok, kendim 6600 kullanıyorum.
Güncel sürücü kullandığınız ve dengesiz OC yapmadığınız sürece sorun yaşama ihtimaliniz düşük, bazı RAM'lerde kalitesiz chipler bulunuyor, bu RAM'ler Boost olarak kullanıldığı zaman WattMan hatası alınabiliyor, durum bundan ibaret.
Para benim keyif benim değil mi dostum benim cebim için sen niye dertleniyorsun? Ölüp bittiğin AMD'de de 2 seneye kullandığın anakart teknolojik açıdan geri kalıp çöp oluyor ama AMD fanboylara bunu anlatmak, fanboyların da bunu anlaması mümkün değil.Tamam kısacası kazık yemeyi seviyorum diyorsun yani tamam kanka Intel al madem 2 sene sonra soket öldüğü zaman işlemci ararsın bol bol.
PC de yaptığınız tüm işlemleri söyler misiniz?
Sistemde Windows 11 mi kurulu?
Bende diyorum ki neden NVIDIA'da çıkmıyor böyle sorun
Para benim keyif benim değil mi dostum benim cebim için sen niye dertleniyorsun? Ölüp bittiğin AMD'de de 2 seneye kullandığın anakart teknolojik açıdan geri kalıp çöp oluyor ama AMD fanboylara bunu anlatmak,
Para benim keyif benim değil mi dostum benim cebim için sen niye dertleniyorsun?
6000 serisinde sisteme dahil edilmesinden sonra sorun yaşanabiliyor,bunun sistemle alakası yok.Bende diyorum ki neden NVIDIA'da çıkmıyor böyle sorun. Ya böyle saçma sapan bir şey olabilir mi? AMD o zaman sitesine koysun anakart gibi uyumlu PSU'lar RAM'ler diye. Anakart markaları koyuyor ya RAM desteği diye
RTX 3060 sistem bir anda kapanıyor
Normal oyun oynarken falan durduk yere kapanıyor. Oyunda falan kapanıyor save alamıyorum çok sinir bozucu. Bunun çözümü nedir? RTX 3060. R5 5500. PSU 650W. SSD Crucial p3. RAM 8x2 balistik. ASUS B450M Dragon.www.technopat.net RTX 3060 ekran kartı belirli bir sıcaklığa gelince kapanıyor
Merhaba GeForce RTX 3060 ekran kartım belirli bir sıcaklığa ulaşınca kapanıyor şu ana kadar 60a geldiğinde hep kapandı oyun oynayamıyorum yeni aldığımdan ayar yapmadım uygulama bilmiyorum o sınırı kaldıramıyor veya yükseltemiyor muyum bir uygulaması var mı yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net RTX 3060 bilgisayar sürekli kapanıyor
Dün hiçbir sorun yaşamazken bugün bilgisayarı açtığımda bir oyuna gireyim dedim bilgisayar hemen deli gibi fan sesi çıkarmaya başladı ve ekranda sinyal yok yazısı geldi. Belki çok ısınmıştır dedim ama buz gibiydi. Bunun bir çözümü var bazen normal ekranda bile boyle bir sorunla karşılaşıyorum...www.technopat.net Galax 3060 Ti FurMark testi yarıda kapanıyor
Arkadaşlar merhaba. Bugün ikinci el Galax 3060 Ti aldım fakat FurMark testi yapmaya çalışıyorum 1080p FHD başlattığımda üstte 100'e kadar bar doluyor 60 derece oluyor 1 dakikada test sonuçlanıyor. Bu neden kaynaklanıyor sizce? Sorun nedir? 650W Corsair PSU kullanıyorum.www.technopat.net
Neresi geri kalmış açıkla desem hiçbir şey diyemeyeceksin peki Intel soket değiştirince çok mu geliştirdi teknolojisini hadi açıkla madem o kadar Intel fanboyusun.