AMD ekran kartları vs RTX serisi

Orası öyle hocam 4090 mı RX 7900 XTX diye mi sorsan burada ki çoğu kişi 4090 der.

Orası öyle hocam 4090 mı RX 7900 XTX diye mi sorsan burada ki çoğu kişi 4090 der.

Kesinlikle hocam, 4090 dediğimiz kart tamamiyle güç zehirlenmesinden farksız. Yapamayacağın şey yok o kartla.

İfadeler: Lyc
Hocam AFMF'nin çalışma şekli bana çok garip geliyor ya sağ üstte FPS artışı bariz gözüküyor ama hissiyatta o 200FPS'leri hissedemiyorum ben. Siz bu sorunu yaşıyor musunuz?
Afmf fps anlamında oynak bir yazılım, minimum fps benim deneyimime göre 70-75 fps olmalı. Daha düşük fps'lerde gerçekten 100 fpsden 50 fpsye düşünce anlık olarak göze acayip batıyor ve rahatsız ediyor. Ama 120 fiks fps alırken anlık 70-80'e düşünce o düşüşü hissediyorsunuz ama rahatsız etmiyor çünkü 70-80 fps de zaten iyi ve akıcı bir değer hikayeli oyunlar için. Afmf'nin ayarını tutturdun mu müthiş bir şey. Tutturamadın mı meh pek matah değil diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…