AMD Ekran Kartlarında Bir Sıkıntı Oluyor Mu?

AMD'nin sürücüler kadar donanım kısmında da sorun yaşadığını düşünüyorum. Vega'dan biliyoruz, çekirdek kararlılığı çok büyük bir sorundu orada mesela.

Yine dediğim gibi, üreticiler, markalara PCB tasarımında ne gibi iznler, sınırlamalar tanıyor bilemeyiz. Ben komponent tarafında da sınırlamalar yaptığını düşünüyorum AMD'nin, geçmişte kararlılık sorunları yüzünden çeşitli markalarda görülmüştü bu.

AMD kart alınmasını şu durumda sorguluyorum ben.

Güzel bir monitör. Üstte yorum yapmıştım .

Çok pardon hocam yorumlar karıştığı için görmemişim. Son olarak sormuştum ama cevap verdiyseniz yine çok pardon bu ekran kartı nasıldır?

Monitör için ek konu açarsanız bilenler yardımcı olacaktır.
Mesela şu; NVIDIA'nın son model kartlarında VRAM için soğutucu blokta boşluk bırakma, ya da vidaların küçük olması gibi problem var mı? Yok. Sadece Coil Whine. O da AMD'de mevcut .
MSI'ın ekran kartlarındaki en üst modeli. Sorun olacağını zannetmiyorum. Hem de Işıklı mışıklı .

Monitör için ek konu açarsanız bilenler yardımcı olacaktır.

Hocam haklısınız ben ASUS’dan bahsedildiği için yapmıştım uyarınız için teşekkürler yine de.
Güzel bir kart. Stokta yok bu arada.

Evet hocam ama ben alana kadar gelir diye düşünüyorum birkaç gün önce yine vardı. Benim sorunlarım bu kadardı hocam herkese de çok teşekkürler.

İnsanlar AMD'yi FX serisinde linçledi, sorun vardı evet. Ancak AMD kendini Ryzen'da ortaya koydu. 1. Nesil elbette ahım şahım iyi değildi, ancak 2. Nesil ve 3. Nesil'de fark kapandı. Ekran kartı, veya işlemcilerde kullanılan termal macunun farkı olarak çok mevzu var, Reddit'de çok tartışılıyor ama Sosyal bu tartışmalara çok uygun değil sanki .

İşlemci ile GPU kısmını karıştırmıyorum ben. GPU kımında hem donanım hem de yazılım kaynaklı hatalar olduğu açık. Sosyalin tartışmaya açık olmaması, insanların teknolojiyi şans işi olarak görmesinden kaynaklanıyor.

Bir yerde hata varsa, elbet bir gün sorun çıkartır. Aynı GTX 970'in VRAM'i gibi. Oyunların VRAM ihtiyacı arttıkça kartın sorunu ortaya çıktı.

İşte aradığım cevap .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…