İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.947 Çözümler 10 13 Nisan 2021 #11 Taha Başar Coşkun dedi: 144'te hem arttırıp hem düşürmeme rağmen işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Üstte bir hocam belirtmişti. 120 Hz değerine çekmenizde gerekebiliyor. Her monitörde aynı şekilde işlemiyor maalesef.
Taha Başar Coşkun dedi: 144'te hem arttırıp hem düşürmeme rağmen işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Üstte bir hocam belirtmişti. 120 Hz değerine çekmenizde gerekebiliyor. Her monitörde aynı şekilde işlemiyor maalesef.
T Taha Başar Coşkun Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 13 Nisan 2021 #12 Vallaha bende hiçbiri çalışmıyor ama yine de sağ olun çalışanlar için iyi bir bilgi.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.947 Çözümler 10 13 Nisan 2021 #13 Taha Başar Coşkun dedi: Vallaha bende hiçbiri çalışmıyor ama yine de sağ olun çalışanlar için iyi bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın hocam. İyi forumlar dilerim.
Taha Başar Coşkun dedi: Vallaha bende hiçbiri çalışmıyor ama yine de sağ olun çalışanlar için iyi bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın hocam. İyi forumlar dilerim.