AMD ekran kartlarında driver sorunları hala devam ediyor mu?

Nicksiz42

Hectopat
İlk kartım RX 580 idi. Ben pek yaşamamıştım ama o zamanlar AMD kartların driver sorunları çok yaşanıyordu. Uzun zamandır NVIDIA kullanıyorum bu yüzden bilgim yok. Hala bu sorunlar aynı sıklıkta devam ediyor mu? Yoksa büyük oranda azaldı mı? Teşekkürler.

Ben de çok merak ediyorum. Ekran kartı yükseltmesi yapacağım ama sırf driver sorunu olabilir diye uygun fiyatlı AMD ekran kartı almıyorum.

Uzun zamandır sorun yok. Eskiden de yoktu. Kısa bir dönem sürücüler sistem hatalarına karşı da uyarı verir olmuştu. Bıraktılar artık o hataları. Kendi işine bakıyor sadece.
Artık AMD şüpheli gözle bakılmayacak o halde

Son çıkan ekran kartlarına güncelleme getirerek düzelttiler diye biliyorum fakat bazı eski kartlarda sorun devam ediyor sanırım şans işi biraz.

Ben 2019 mu 2020 mi emin değilim tam 1 sene 5500XT kullandım o sorunları yaşamadım. Şu anda 6500XT kullanıyorum 1 haftalık bir şey bunda da şükür yaşamıyorum.
Bende hiç yaşamamıştım kullandığım dönemlerde neyse ki. Ama yaşayan da çok vardı elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…