Çözüm AMD ekran kartlarında FPS sorunları

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

razershot

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Bugün genelde herkesin çok muzdarip olduğu, hatta çözemediği için saç baş yolduğu bir konunun kendimce çözümünden bahsedeceğim. Umarım size de yardımcı olur.

Evet bildiğimiz üzere arkadaşlar AMD tabanlı ekran kartlarının son güncellemelerle beraber bazı oyunlarda FPS sorunları yaşadığını bilmekteyiz.
Bende RX 6600 XT ekran kartı ile AMD sorunlarını çokca yaşadım, fakat legue of Legends gibi bir oyunda bile FPS'in bu kadar güçlü bir kartla yerlerde olması beni bu işe araştırmaya itti.

Bu çözüm belki hepinize yardımcı olmaz ama ben sorunumu böyle hallettim.

Evet arkadaşlar sorunumuz aslında sadece AMD driverların güncellenmesi ile alakalı olmayabilir, örneğin ben forumda denen her şeyi yaptım WHQL sürümlerin yüklenmesinden tut Driver'dan yapılan FPS ayarlarına kadar hiçbir şekilde sorunuma çözüm olmadı eğer sizde aynı sorunu yaşayıp her şeyi yapmanıza rağmen çözemiyorsanız, sorun PC'nizde bulunan virüslerden kaynaklıdır arkadaşlar.

Çoğu virüs PC'nizde yavaşlamaya oyunlarınızda FPS düşüklüğüne neden olurken bazıları PC'nizi bir mining' ringine dönüştürebilir

Ben sorunumu PC'ye Kaspersky yükleyip genel tarama yapıp sonrasında AMD'nin WHQL sürümü olan 21.10.2 sürümünü (en verimli hatasız olan sürüm bu olduğunu düşünüyorum) yükledim ve sorunum çözüldü.

Umarım bu size de yardımcı olur iyi sosyaller.

Amd'nin yazılımlarının en çok etkilendiği şey 3. parti yazılımlar. Driver güncellemerinden sonra performans artışı beklerken performans düşüşü olduğu durumlar oldu. Bu tip durumlarda ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kurmak çözüm sağladı. Ve bazen de 3. parti anakart yazılımlarındaki ekstra performans modlarının bu kartları olumsuz etkilediğini gözlemledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben FPS düşüklüğünü bu video sayesinde çözdüm software aşırı sıkıntılı bir yazılım bilgisayarımı sapıtıyor, sadece driver kurdum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…