A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ekim 2020 #1 İlk deneyimim, lütfen linçlemeyin.
S Sercan Şenol Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 19 Ekim 2020 #2 Kart modeli nedir? Dostum yani RX 590 var RX 580 var onu demek istedim voltaj ayarlarını biraz artır sıcaklıga gore ve kapanmayacak sekılde ayarla.
Kart modeli nedir? Dostum yani RX 590 var RX 580 var onu demek istedim voltaj ayarlarını biraz artır sıcaklıga gore ve kapanmayacak sekılde ayarla.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 19 Ekim 2020 #3 Siyah değil de, daha çok mavi.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ekim 2020 #4 Sercan Şenol dedi: Kart modeli nedir? Dostum yani RX 590 var RX 580 var onu demek istedim voltaj ayarlarını biraz artır sıcaklıga gore ve kapanmayacak sekılde ayarla. Genişletmek için tıkla... RX 580, neler yapsam çözülmüyor hocam bunun sonu yok . Frekansı -%50'ye çektim hala devam ediyor.
Sercan Şenol dedi: Kart modeli nedir? Dostum yani RX 590 var RX 580 var onu demek istedim voltaj ayarlarını biraz artır sıcaklıga gore ve kapanmayacak sekılde ayarla. Genişletmek için tıkla... RX 580, neler yapsam çözülmüyor hocam bunun sonu yok . Frekansı -%50'ye çektim hala devam ediyor.
S Sercan Şenol Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 19 Ekim 2020 #5 aa12 dedi: RX 580, neler yapsam çözülmüyor hocam bunun sonu yok . Frekansı -%50'ye çektim hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bende de RX 590 var umarım başıma gelmez OC'li değil ise MHz frekansını düşürün veya voltajın birazcık daha azaltın. %30 falan getirin.
aa12 dedi: RX 580, neler yapsam çözülmüyor hocam bunun sonu yok . Frekansı -%50'ye çektim hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bende de RX 590 var umarım başıma gelmez OC'li değil ise MHz frekansını düşürün veya voltajın birazcık daha azaltın. %30 falan getirin.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ekim 2020 #6 Sercan Şenol dedi: Dostum bende de RX 590 var umarım başıma gelmez OC'li değil ise MHz frekansını düşürün veya voltajın birazcık daha azaltın. Genişletmek için tıkla... Umarım. Çok sinir bozucu. Düşünsenize örneğin CS oynuyorsunuz, skor 14-15 kaybediyorsun, 5 kill aldın. Bombayı çözüyorsun ekranın gitti.
Sercan Şenol dedi: Dostum bende de RX 590 var umarım başıma gelmez OC'li değil ise MHz frekansını düşürün veya voltajın birazcık daha azaltın. Genişletmek için tıkla... Umarım. Çok sinir bozucu. Düşünsenize örneğin CS oynuyorsunuz, skor 14-15 kaybediyorsun, 5 kill aldın. Bombayı çözüyorsun ekranın gitti.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.260 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 19 Ekim 2020 #7 aa12 dedi: Umarım. Çok sinir bozucu. Düşünsenize örneğin CS oynuyorsunuz, skor 14-15 kaybediyorsun, 5 kill aldın. Bombayı çözüyorsun ekranın gitti. Genişletmek için tıkla... Ekran gitti derken, nasıl gidiyor? Sorun PSU'da olabilir mi?
aa12 dedi: Umarım. Çok sinir bozucu. Düşünsenize örneğin CS oynuyorsunuz, skor 14-15 kaybediyorsun, 5 kill aldın. Bombayı çözüyorsun ekranın gitti. Genişletmek için tıkla... Ekran gitti derken, nasıl gidiyor? Sorun PSU'da olabilir mi?
S Sercan Şenol Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 19 Ekim 2020 #8 [Çözüm] RX Serisi Ekran Kartlarında Siyah Ekran Sorunu - Technopat Sosyal şuraya bak bir bakalım
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ekim 2020 #9 imnotagamer dedi: Ekran gitti derken, nasıl gidiyor? Sorun PSU'da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyundayken bir anda böyle sim siyaha bürünüyor, bazen farklı renk oluyor. Sanmıyorum dahili CPU'da böyle bir sorun yok.
imnotagamer dedi: Ekran gitti derken, nasıl gidiyor? Sorun PSU'da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyundayken bir anda böyle sim siyaha bürünüyor, bazen farklı renk oluyor. Sanmıyorum dahili CPU'da böyle bir sorun yok.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.260 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 19 Ekim 2020 #10 aa12 dedi: Oyundayken bir anda böyle sim siyaha bürünüyor, bazen farklı renk oluyor. Sanmıyorum dahili CPU'da böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ekran gidince sistem çalışmaya devam ediyor mu peki? Bir de sisteminizi ve PSU modelinizi öğrenebilir miyim?
aa12 dedi: Oyundayken bir anda böyle sim siyaha bürünüyor, bazen farklı renk oluyor. Sanmıyorum dahili CPU'da böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ekran gidince sistem çalışmaya devam ediyor mu peki? Bir de sisteminizi ve PSU modelinizi öğrenebilir miyim?