Ş Şahin1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 101 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Oyuna girmeden önce ekran kaydını açıyorum oyuna geçtiğimde ekran kaydedici masaüstünü kayıt alıyor bölge ile oyunu seçtiğimde oyunu kayıt alıyor fakat sadece oyunu kayıt almasını istemiyorum yaptığım her şey gözükmeli.
Oyuna girmeden önce ekran kaydını açıyorum oyuna geçtiğimde ekran kaydedici masaüstünü kayıt alıyor bölge ile oyunu seçtiğimde oyunu kayıt alıyor fakat sadece oyunu kayıt almasını istemiyorum yaptığım her şey gözükmeli.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 kayıt altında en aşağıda masaüstü diğe bir kutucuk var onu kaldırabilirsin
Ş Şahin1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 101 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 ekşi232 dedi: Kayıt altında en aşağıda masaüstü diye bir kutucuk var onu kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... O şekilde direk kayıt başlamıyor.
ekşi232 dedi: Kayıt altında en aşağıda masaüstü diye bir kutucuk var onu kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... O şekilde direk kayıt başlamıyor.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 kardeşim masaüstü görüntüsünü iptal ediyor yani sadece oyundayken yayını açabilirsin alt tab yaptığımda siyah ekran olarak gösterecektir
kardeşim masaüstü görüntüsünü iptal ediyor yani sadece oyundayken yayını açabilirsin alt tab yaptığımda siyah ekran olarak gösterecektir
Ş Şahin1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 101 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 ekşi232 dedi: Kardeşim masaüstü görüntüsünü iptal ediyor yani sadece oyundayken yayını açabilirsin Alt Tab yaptığımda siyah ekran olarak gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an bir daha test ettim iki türlüde masaüstünde kalıyor kayıt ne yapmam lazım?
ekşi232 dedi: Kardeşim masaüstü görüntüsünü iptal ediyor yani sadece oyundayken yayını açabilirsin Alt Tab yaptığımda siyah ekran olarak gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an bir daha test ettim iki türlüde masaüstünde kalıyor kayıt ne yapmam lazım?