CS:GO oynarken siyah bar sorunu çekiyorum. En boy ölçeklendirmesini kapatmam lazım ama AMD ekran kartında nasıl yapacağım?
AMD Software'yi açın, sağ üstte ayarlar simgesi var. Oradan ekran menüsüne geleceksiniz ve hemen sol aşağıda ölçekleme modu var, onu tam panel yapacaksınız.
Hangi Ekran Kartını kullanıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlattığınızda hala Software açılmıyorsa DDU ile sürücüyü kaldırıp düzgün bir AMD Software sürümü yükleyebilirsiniz.Hocam onu denemeye çaliştim fakat bende ekran kısmı yoktu. Ayrıca az önce AMD Catalyst yükledim ve şu an AMD software açılmıyor driver yükle gibi bir hata veriyor sanırım.
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlattığınızda hala software açılmıyorsa DDU ile sürücüyü kaldırıp düzgün bir AMD software sürümü yükleyebilirsiniz.
Hangi Ekran Kartını kullanıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlattığınızda hala Software açılmıyorsa DDU ile sürücüyü kaldırıp düzgün bir AMD Software sürümü yükleyebilirsiniz.
Yukarıdan Oyun sekmesine tıklayıp CS:GO'yu seçtiğinizde sağ tarafta vs. herhangi bir yerde ekran sekmesi görüyor musunuz? ya da ölçeklendirme ayarı vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.