AMD en boy ölçeklendirmesi nasıl yapılır?

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynarken siyah bar sorunu çekiyorum. En boy ölçeklendirmesini kapatmam lazım ama AMD ekran kartında nasıl yapacağım?

CS:GO oynarken siyah bar sorunu çekiyorum. En boy ölçeklendirmesini kapatmam lazım ama AMD ekran kartında nasıl yapacağım?

AMD Software'yi açın, sağ üstte ayarlar simgesi var. Oradan Ekran menüsüne geleceksiniz ve hemen sol aşağıda Ölçekleme Modu var, onu Tam Panel yapacaksınız.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    185,1 KB · Görüntüleme: 81
AMD Software'yi açın, sağ üstte ayarlar simgesi var. Oradan ekran menüsüne geleceksiniz ve hemen sol aşağıda ölçekleme modu var, onu tam panel yapacaksınız.

Hocam onu denemeye çaliştim fakat bende ekran kısmı yoktu. Ayrıca az önce AMD Catalyst yükledim ve şu an AMD software açılmıyor driver yükle gibi bir hata veriyor sanırım.

Hocam onu denemeye çaliştim fakat bende ekran kısmı yoktu. Ayrıca az önce AMD Catalyst yükledim ve şu an AMD software açılmıyor driver yükle gibi bir hata veriyor sanırım.
Hangi Ekran Kartını kullanıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlattığınızda hala Software açılmıyorsa DDU ile sürücüyü kaldırıp düzgün bir AMD Software sürümü yükleyebilirsiniz.

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlattığınızda hala software açılmıyorsa DDU ile sürücüyü kaldırıp düzgün bir AMD software sürümü yükleyebilirsiniz.

R5 M330 şu anda yeni driver yüklüyorum.

Hangi Ekran Kartını kullanıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlattığınızda hala Software açılmıyorsa DDU ile sürücüyü kaldırıp düzgün bir AMD Software sürümü yükleyebilirsiniz.
resim_2022-08-03_230502774.png

Hocam bende uygulama bu şekilde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı