R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 7 Şubat 2021 #1 AMD Radeon R7 M440 ekran kartım var, yeni adıyla M340. eski sürümünü kullanırken sıkıntı çekmiyordum, hangi sürümü olduğunu unuttum. Fakat yeni en güncel sürümünde bazı oyunlarda kasma var, sizce hangi sürümünü indirmeliyim yardım eder misiniz? https://www.amd.com/en/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-400-series/amd-radeon-r7-m440 Site bu arkadaşlar. Son düzenleme: 7 Şubat 2021
AMD Radeon R7 M440 ekran kartım var, yeni adıyla M340. eski sürümünü kullanırken sıkıntı çekmiyordum, hangi sürümü olduğunu unuttum. Fakat yeni en güncel sürümünde bazı oyunlarda kasma var, sizce hangi sürümünü indirmeliyim yardım eder misiniz? https://www.amd.com/en/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-400-series/amd-radeon-r7-m440 Site bu arkadaşlar.
euk59 Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 178 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #2 Kartınızın modeline göre arama yaptırıp en son önerilen " recommanded" versiyonu indirip yükleyin. Önceki sürümü temiz kaldırma ile kaldırın.
Kartınızın modeline göre arama yaptırıp en son önerilen " recommanded" versiyonu indirip yükleyin. Önceki sürümü temiz kaldırma ile kaldırın.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 7 Şubat 2021 #3 Adrenalin 2020 Edition 20.12.1 Optional (WHQL) 64bit için bu iyidir.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 7 Şubat 2021 #4 euk59 dedi: Kartınızın modeline göre arama yaptırıp en son önerilen " recommanded" versiyonu indirip yükleyin. Önceki sürümü temiz kaldırma ile kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam recommanded yazan yer nerede bulamadım yardımcı olur musunuz? The Theseus dedi: Adrenalin 2020 Edition 20.12.1 Optional (WHQL) 64bit için bu iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim bu sürümü.
euk59 dedi: Kartınızın modeline göre arama yaptırıp en son önerilen " recommanded" versiyonu indirip yükleyin. Önceki sürümü temiz kaldırma ile kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam recommanded yazan yer nerede bulamadım yardımcı olur musunuz? The Theseus dedi: Adrenalin 2020 Edition 20.12.1 Optional (WHQL) 64bit için bu iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim bu sürümü.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 7 Şubat 2021 #5 Recx and Flex dedi: Hocam recommanded yazan yer nerede bulamadım yardımcı olur musunuz? Tamam deneyeceğim bu sürümü. Genişletmek için tıkla... Ctrl+f yapıp arama yerine yaz hocam önce önerileni indir. DDU ile kaldır eskisini biliyorsundur gerçi denemişsin.
Recx and Flex dedi: Hocam recommanded yazan yer nerede bulamadım yardımcı olur musunuz? Tamam deneyeceğim bu sürümü. Genişletmek için tıkla... Ctrl+f yapıp arama yerine yaz hocam önce önerileni indir. DDU ile kaldır eskisini biliyorsundur gerçi denemişsin.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 7 Şubat 2021 #6 Buldum hocam sağ olun. The Theseus dedi: Ctrl+f yapıp arama yerine yaz hocam önce önerileni indir. DDU ile kaldır eskisini biliyorsundur gerçi denemişsin. Genişletmek için tıkla...
Buldum hocam sağ olun. The Theseus dedi: Ctrl+f yapıp arama yerine yaz hocam önce önerileni indir. DDU ile kaldır eskisini biliyorsundur gerçi denemişsin. Genişletmek için tıkla...
ADM ANCYRSA Femtopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 62 6 Temmuz 2022 #7 Adrenalin 21.5.2 güncel sürücüsünü kullanmak daha mantıklı.