atadeniz Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 56 3 Eylül 2020 #1 Başlıkta dediğim gibi Enchanced Sync ne ve FreeSync'den farkı ne, ne gibi artıları var?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Eylül 2020 #2 Freesync'in çalışmasına yarıyor benim sistemde. Kapalı olunca ekranda çok sabit bir yırtılma oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS atadeniz Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 56 3 Eylül 2020 #3 FalconPolat dedi: FreeSync'in çalışmasına yarıyor benim sistemde. Kapalı olunca ekranda çok sabit bir yırtılma oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki sıkıntıyı yaşıyorum sanırım FreeSync'yle alakalı nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: FreeSync'in çalışmasına yarıyor benim sistemde. Kapalı olunca ekranda çok sabit bir yırtılma oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki sıkıntıyı yaşıyorum sanırım FreeSync'yle alakalı nasıl düzeltebilirim?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Eylül 2020 #4 Bunu bilmiyorum böyle bir şey yaşamadım. Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Eylül 2020 #5 Gecikmeyi ve yırtılmayı azaltan bir Sync teknolojisi. V-Sync FPS'yi sabitlerken Enhanced Sync sabitlemiyor. RX 460 kullanıyorum, benim sistemimde düzgün çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Gecikmeyi ve yırtılmayı azaltan bir Sync teknolojisi. V-Sync FPS'yi sabitlerken Enhanced Sync sabitlemiyor. RX 460 kullanıyorum, benim sistemimde düzgün çalışmıyor.
KS KS atadeniz Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 56 3 Eylül 2020 #6 FreeSync açmadan Esync kullansam yırtılmalar olur mu ekranda. Artı 0 Eksi