Tek ekran kartları pahalı değil RAM alıcam DDR2 sodimm. Sıfıf 2GB 800MHZ en ucuz 60TL ama geneli 80TL. DDR3 4GB 1600MHZ en ucuz 70TL ortalama 90TL. Anlıyamadım çok mantıksız. Tabi benim aldığım sodimmdi.
4 sene önceki 1600MHZ DDR3 bellek ile yeni çıkmış 1600MHZ DDR3 bellek arasında fark yok neredeyse. Ama ekran kartında öyle mi, 4 sene önceki kartların esamesi okunmuyor artık.
Bozuk olduğunu düşünmüyorum fakat eğer cidden güçlü kartlar ise şuan ki oyun piyasasında iş yapabilecek kartlar ise ikinci el almayı bile düşünebilirim. @BilgisayarKurdu görüşünü almak isterim
Benim 280 Dual-X kartım garantide değişim onaylanmıştı fakat Türkiye'de hiç bir firmada stoklarda yoktu. Mesela Vatan'da 2 bölgede vardı, Topkapı ve Alibeyköy şubelerinde. İkisine de gittim fakat hepsi bozuk-teşhir ürünlerdi. Aynı olay 7970'ler içinde öyle.
@CJack60 Ben düz mantık bir insanım. Lafı direk anlar ve öyle konuşurum. Sadece çok yüksek olmadığını belirttim o mesajımda. Diğer 1600 mesajıma bakarak bunu görebilirsiniz. Büyük ihtimal bu cevabı vererek ceza yemiş olacağım fakat yinede belirtmek istedim. Cevaplamazsanız ceza yememeniz açısından iyi olur.
Yetkili kurumlar fiyatları enteresan bir şekilde güncellemiyor olabilir. HD 7950 ekran kartı gayet güçlü ve fiyatının hakkını verebilen bir kart, fakat Directx 12 kullanılmaya başlandığında güncelliğini daha da kaybedecek.