VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Merhaba, altta resmini koyduğum eski sürücü dosyalarını silmem sorun teşkil eder mi?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Kek günü Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #2 Hayir, muhtemelen o kurulum dosyasini acinca oraya gecici olarak depoluyor.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 Prime777 dedi: Hayir, muhtemelen o kurulum dosyasini acinca oraya gecici olarak depoluyor. Genişletmek için tıkla... Siliyorum o zaman hocam veya da silmeden önce yedeklememi tavsiye eder miydiniz?
Prime777 dedi: Hayir, muhtemelen o kurulum dosyasini acinca oraya gecici olarak depoluyor. Genişletmek için tıkla... Siliyorum o zaman hocam veya da silmeden önce yedeklememi tavsiye eder miydiniz?
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 1 Kasım 2023 #4 Hocam AMD, setuplar bittikten sonra oraya çıkartıyor yani o setupları indirdiyseniz silebilirsiniz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Kek günü Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #5 VenomBey dedi: Siliyorum o zaman hocam veya da silmeden önce yedeklememi tavsiye eder miydiniz? Genişletmek için tıkla... İcerisinde neler var? Belki Radeon'un kendisi vardir bilemem ama installer diyor, kurulumun gecici dosyalaridir bu.
VenomBey dedi: Siliyorum o zaman hocam veya da silmeden önce yedeklememi tavsiye eder miydiniz? Genişletmek için tıkla... İcerisinde neler var? Belki Radeon'un kendisi vardir bilemem ama installer diyor, kurulumun gecici dosyalaridir bu.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 1 Kasım 2023 #6 VenomBey dedi: Siliyorum o zaman hocam veya da silmeden önce yedeklememi tavsiye eder miydiniz? Genişletmek için tıkla... Gerek yok yedeğe. C bölümüne ayıklama yapıp o klasör üstünden yükleme yapar. Bir nevi Temp gibi kullanır orayı.
VenomBey dedi: Siliyorum o zaman hocam veya da silmeden önce yedeklememi tavsiye eder miydiniz? Genişletmek için tıkla... Gerek yok yedeğe. C bölümüne ayıklama yapıp o klasör üstünden yükleme yapar. Bir nevi Temp gibi kullanır orayı.
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 1 Kasım 2023 #7 Prime777 dedi: İcerisinde neler var? Belki Radeon'un kendisi vardir bilemem ama installer diyor, kurulumun gecici dosyalaridir bu. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurduktan sonra klasörleri buraya depoluyor aynı %temp% klasörü gibi silinebilir.
Prime777 dedi: İcerisinde neler var? Belki Radeon'un kendisi vardir bilemem ama installer diyor, kurulumun gecici dosyalaridir bu. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurduktan sonra klasörleri buraya depoluyor aynı %temp% klasörü gibi silinebilir.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #8 Prime777 dedi: İcerisinde neler var? Belki Radeon'un kendisi vardir bilemem ama installer diyor, kurulumun gecici dosyalaridir bu. Genişletmek için tıkla... Setup dosyası var hocam muhtemelen güncelleştirme yaparken buraya kuruyor bunlarda eski sürücü olduğu için sormak istedim. Hepsini rarladıktan sonra sileceğim. (Birgün lazım olur diye yedekliyeceğim) 391065 dedi: Gerek yok yedeğe. C bölümüne ayıklama yapıp o klasör üstünden yükleme yapar. Bir nevi Temp gibi kullanır orayı. Genişletmek için tıkla... Han37 dedi: Sürücüleri kurduktan sonra klasörleri buraya depoluyor aynı %temp% klasörü gibi silinebilir. Genişletmek için tıkla...
Prime777 dedi: İcerisinde neler var? Belki Radeon'un kendisi vardir bilemem ama installer diyor, kurulumun gecici dosyalaridir bu. Genişletmek için tıkla... Setup dosyası var hocam muhtemelen güncelleştirme yaparken buraya kuruyor bunlarda eski sürücü olduğu için sormak istedim. Hepsini rarladıktan sonra sileceğim. (Birgün lazım olur diye yedekliyeceğim) 391065 dedi: Gerek yok yedeğe. C bölümüne ayıklama yapıp o klasör üstünden yükleme yapar. Bir nevi Temp gibi kullanır orayı. Genişletmek için tıkla... Han37 dedi: Sürücüleri kurduktan sonra klasörleri buraya depoluyor aynı %temp% klasörü gibi silinebilir. Genişletmek için tıkla...
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 1 Kasım 2023 #9 Arşivleyip geçmişe yönelik kullanılacak içinse tamam ama tedbir amaçlı ise boşuna yer kaplayacak. NVIDİA bu konuda çok iyi. İşi bitince ayıkladığı klasörü kaldırıyor.
Arşivleyip geçmişe yönelik kullanılacak içinse tamam ama tedbir amaçlı ise boşuna yer kaplayacak. NVIDİA bu konuda çok iyi. İşi bitince ayıkladığı klasörü kaldırıyor.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #10 391065 dedi: Arşivleyip geçmişe yönelik kullanılacak içinse tamam ama tedbir amaçlı ise boşuna yer kaplayacak. NVIDIA bu konuda çok iyi. İşi bitince ayıkladığı klasörü kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef AMD tutmuş hocam ya yapacak bir şey yok. Arşivlememin sebebi de ileride bir problem çıkarsa diye direkt sürücü elimde olması için.
391065 dedi: Arşivleyip geçmişe yönelik kullanılacak içinse tamam ama tedbir amaçlı ise boşuna yer kaplayacak. NVIDIA bu konuda çok iyi. İşi bitince ayıkladığı klasörü kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef AMD tutmuş hocam ya yapacak bir şey yok. Arşivlememin sebebi de ileride bir problem çıkarsa diye direkt sürücü elimde olması için.