Merhabalar. Birkaç gün önce AMD ayarlarına bakınırken eyeinity ayarını görmüştüm. Çift monitör kullanıyorum 1920x1080p olan AOC monitör ve 1366x768 arçelik monitör. Biri VGA diğeri HDMI ile bağlı. Dün oyun açtığımda eyefinity açıldı ve yüksek çözünürlüklü monitör düşük çözünürlüklü monitör ile çözünürlüğü eşledi çirkin ve kullanışsız bir görüntü çıktı. Hemen ayarı kapadım ama bu sabah bilgisayarı açtığımda monitörler kendini otomatikmen eyefinity olarak ayarlamış Windows üzerinden bakınca bir monitör var gözüküyor ( arçelik. ) Çözünürlük 3286x768 oldu. Radeon Software'den baktım orada iki monitörde var ama eyefinity yazıyor ve herhangi bir ayar yok. Ne yapmam gerek? Ayarları nerede bunun? Radeon Software uygulamasını sıfırladım düzelmedi. Galiba sürücüleri kaldırıp tekrar kurmam gerek.
Eyefinity: 2 monitörü tek monitör yapan sistem.
Sistem: R3 2200G, 8 GB RAM, B450M GAMING, APU sistem ekran kartı Vega 8.
Düzenleme: Sorunu çözdüm.
AMD ekran kartı sürücümü düşürdüm. (Windows aygıt yöneticisi sağ olsun.) Sonra AMD'nin sitesinden son sürücüyü indirdim ve kurarken "sıfırla" seçeneğini işaretledim. Sorunum çözülmüş oldu. Benim gibi sorun yaşayan olursa bu yöntemi deneyebilir. Konu kilitlenebilir.