Cyst JK Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Yanlışlıkla eyefinity açtım, tam kurulmadığı için kaldıramıyorum. AMD eyefinity tuşuna bastıgımda monitörüm 50 Hz oluyor ama hata düzelmiyor sürücüleri silip yükledim monitoru, PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi.
Yanlışlıkla eyefinity açtım, tam kurulmadığı için kaldıramıyorum. AMD eyefinity tuşuna bastıgımda monitörüm 50 Hz oluyor ama hata düzelmiyor sürücüleri silip yükledim monitoru, PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi.
Çözüm xrr65 17 Aralık 2024 Cyst JK dedi: Yanlışlıkla eyefinity açtım, tam kurulmadığı için kaldıramıyorum. AMD eyefinity tuşuna bastıgımda monitörüm 50 Hz oluyor ama hata düzelmiyor sürücüleri silip yükledim monitoru, PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, AMD cleanup utility kullanıp silebilir misiniz sürücüyü ?
Cyst JK dedi: Yanlışlıkla eyefinity açtım, tam kurulmadığı için kaldıramıyorum. AMD eyefinity tuşuna bastıgımda monitörüm 50 Hz oluyor ama hata düzelmiyor sürücüleri silip yükledim monitoru, PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, AMD cleanup utility kullanıp silebilir misiniz sürücüyü ?
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 17 Aralık 2024 #2 DDU ile kaldır. Artı 0 Eksi
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Cyst JK dedi: Yanlışlıkla eyefinity açtım, tam kurulmadığı için kaldıramıyorum. AMD eyefinity tuşuna bastıgımda monitörüm 50 Hz oluyor ama hata düzelmiyor sürücüleri silip yükledim monitoru, PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, AMD cleanup utility kullanıp silebilir misiniz sürücüyü ? Artı 0 Eksi Çözüm
Cyst JK dedi: Yanlışlıkla eyefinity açtım, tam kurulmadığı için kaldıramıyorum. AMD eyefinity tuşuna bastıgımda monitörüm 50 Hz oluyor ama hata düzelmiyor sürücüleri silip yükledim monitoru, PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, AMD cleanup utility kullanıp silebilir misiniz sürücüyü ?
KS KS Cyst JK Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 xrr65 dedi: Merhaba, AMD Cleanup Utility kullanıp silebilir misiniz sürücüyü? Genişletmek için tıkla... Sildim, tekrardan kurdum düzeldi çok sağ olun. Artı 0 Eksi
xrr65 dedi: Merhaba, AMD Cleanup Utility kullanıp silebilir misiniz sürücüyü? Genişletmek için tıkla... Sildim, tekrardan kurdum düzeldi çok sağ olun.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #5 Cyst JK dedi: Sildim, tekrardan kurdum düzeldi çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.. Artı 0 Eksi