Gamer12 Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar pc toplayacağım bu işlemciyi önerdi çoğu kişi vatandan yorumları okudum fazla ses sorunu varmış galiba kullanan ya da bilen var mı alayım mı almayayım mı?
Arkadaşlar pc toplayacağım bu işlemciyi önerdi çoğu kişi vatandan yorumları okudum fazla ses sorunu varmış galiba kullanan ya da bilen var mı alayım mı almayayım mı?
S Savior Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #2 İyidir. Rahatlıkla alabilirsin. Bu arada bütçen ne kadar ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2014
SasaniK Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 21 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #3 iyi bir işlemci rahatlıkla al baba baba kullan ses sorunu yok açıkçası iş üstündeyken işlemciyi gördüm ses normal 0 sesle çalışan hiçbir alet yok
iyi bir işlemci rahatlıkla al baba baba kullan ses sorunu yok açıkçası iş üstündeyken işlemciyi gördüm ses normal 0 sesle çalışan hiçbir alet yok
K kadirg1976 Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #4 Kasa soğutma fanın yanında devede kulak kalıyor o ses. Sürekli OC yapıp çalıştırmayı düşünmüyorsan ekstra fan alıp bütçeni düşürme!
Kasa soğutma fanın yanında devede kulak kalıyor o ses. Sürekli OC yapıp çalıştırmayı düşünmüyorsan ekstra fan alıp bütçeni düşürme!
Gamer12 Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #5 Silinen üye dedi: İyidir. Rahatlıkla alabilirsin. Bu arada bütçen ne kadar ? Genişletmek için tıkla... toplam bütçe 2500 SasaniK dedi: iyi bir işlemci rahatlıkla al baba baba kullan ses sorunu yok açıkçası iş üstündeyken işlemciyi gördüm ses normal 0 sesle çalışan hiçbir alet yok Genişletmek için tıkla... zaten oyunlarda ses çıkıyormuş kardeş
Silinen üye dedi: İyidir. Rahatlıkla alabilirsin. Bu arada bütçen ne kadar ? Genişletmek için tıkla... toplam bütçe 2500 SasaniK dedi: iyi bir işlemci rahatlıkla al baba baba kullan ses sorunu yok açıkçası iş üstündeyken işlemciyi gördüm ses normal 0 sesle çalışan hiçbir alet yok Genişletmek için tıkla... zaten oyunlarda ses çıkıyormuş kardeş
K kadirg1976 Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #6 AMD FX-6300 alıp aradaki 100 TL. farkıda ekran kartına kullan.