AMD fanboyluğu

Intel bu soket konusunda bence artık birşeyler yapmalı. En büyük eksikliklerinden biri de bu bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle Intel fanboyu değilim fakat i3 10. nesil bile Ryzen 5 3600'ü oyunlarda geçiyorken (fiyat farkına rağmen) sadece oyun oynayan birisinin AMD alması fanboyluk değil de nedir?

Şaka falan değil mi bu?

Benim de AMD alma sebebim bu. Intel çok fazla soket değiştiriyor. Sistemi yükseltmek için anakart da değişmesi gerekiyor e böyle olunca komple yeni sistem daha mantıklı hale geliyor.
Benimde AMD alma sebebim. Normalde 10400f falan almayı düşünüyordum. Anakarta para dökmek zorunda değilim ki ben senin işlemcini kullanmak için. A320 yanlış hatırlamıyorsam 5900X'i bile destekliyor. Intel kendi kendini bitirdi.

Benim düşüncem düşük ve orta bütçede oyun için AMD işlemci şu an alınmamalı. Şu an dememin sebebi AMD'den şu anlık ucuz olması eğer örneğin 10700F ile 5600X aynı fiyat olursa ileride o zaman AMD almak çok daha doğru olacaktır.

Benim sözüm fanboylara hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…