AMD fanı kasaya nasıl takılır?

pL278

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 Gigabyte WF 3060 Samsung 980 Pro 1TB SSD 16GB DDR4 3600MHz Ram
Meslek
Öğrenci
Ryzen 5 5600 islemcimin fanini degistirdim ve stok fan bosta kaldi ama bosta kalsin istemiyorum. Kasama takmak istiyorum ancak AMD stok fani 100mm ve kasamda 120 ve 140mm icin yerler bu yerlere 100M fani nasıl takabilirim? Herhangi bir aparat var mi bunun icin?

Ryzen 5 5600 islemcimin fanini degistirdim ve stok fan bosta kaldi ama bosta kalsin istemiyorum. Kasama takmak istiyorum ancak AMD stok fani 100mm ve kasamda 120 ve 140mm icin yerler bu yerlere 100M fani nasıl takabilirim? Herhangi bir aparat var mi bunun icin?
Ben ne böyle bir şeye gözümle şahit oldum ne de duydum. Stok fanının ekstra bir yere takılır mı sorusunu bile ilk defa görüyorum. Eğer öyle bir şey varsa da,benim bilgisizliğimdir ama kulağa saçmalık geliyor. Öyle bir şey olamaz bence.

İşlemci fanının girişi tek oluyor hocam ama güç çıkışı bulursan dahi İşlemci fanlarını kasada öyle istediğin yere takamazsın, illa takıcam diyorsan boş biryere iliştir ama fazla farklı olmaz istersen 100tane fan tak 3 fandan fazla olunca kasa fanlarının performansı eşit oluyor anca 5 derece oynar yada oynamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı